כללי לכל מי שחיפש אקשנים ומחפש אקשנים - אוסף ענק

שמת לב שההודעה שלך היא ה-101 באשכול.

זה הזכיר לי
אין דומה שונה ... מאה פעמים ל... 101 פעמים.
תמנתי, כל הכבוד.

האם המברשות בדרך?
תודה ענקית על האקשנים

המברשות האלו מתאימות גם לאילוס' או רק לפוטושופ?

אם לא, היכן באמת ניתן למצוא מברשות לאילוס'?

המון תודות
משמח מאד
עכשיו כשכולם מתענינים וזה לתועלת כולם
אולי יש צורות וטקסטורות ופילטרים

מברשות העליתי, אקשנים העליתי.
אפשרי להעלות את הסגנונות, פטרנים, גרדיאנטים, צורות וכולי ששמרתי ב presets אם רוצים

מברשות לאילוסטרייטור

קבצים מצורפים

• מברשות לאילוסטרייטור.rar
    2 MB · צפיות: 45
נכתב ע"י LLEEVV;444825:
את יודעת איזה מילה שאני יוכל לכתוב פה ....(תמונה מצורפת)
ולהגיע לסרטון
זה חשוב מאוד-תודה

משהו יודע היכן נמצא הוידאו של הדרכת אקשנים חיפשתי במייל של פרוג ולא מצאתי אשמח עם משהו יוכל לכוון אותי

נכתב ע"י תמנתי;1055373:
מברשות העליתי, אקשנים העליתי.
אפשרי להעלות את הסגנונות, פטרנים, גרדיאנטים, צורות וכולי ששמרתי ב presets אם רוצים

מחכים מאד
יישר כח

נכתב ע"י תמנתי;442254:
ראיתי שלאחרונה מתפרסמות הרבה מודעות על אקשנים, אז שלחתי לעצמי בגמ'בו מייל את כל האוסף הענק [146 MB] ואני מביאה פה את הלינק להורדה לכל מי שרוצה.

אם צריך, אני יכולה לעשות זאת גם עם המברשות למי שרוצה. רק תיידעו אותי אם יש צורך.

בהצלחה רבה!

http://www.jumbomail.co.il/EnDownloads.aspx?sid=d5386c30225142b182e087f9ac7010b3
"אנו מתנצלים, אך לא קיים דף אינטרנט של ג'מבו מייל התואם לכתובת שהוזנה. ייתכן שהקלדת את הכתובת בצורה שגויה, או שהדף אינו קיים עוד."
יש מישהו שיכול להחזיר העטרה ליושנה?

ברור שהרבה חברים הורדו את האוסף הענק של אקשנים,
בבקשה שאחד יעלה אותו שוב פעם.

נו, נו, ממתינים...

מצטרפת לבקשה האחרונה. בבקשה.
אשמח מאד

מצטרפת לבקשה
מישהו יכול לעזור ולהוריד שוב את האקשנים לג'מבומייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה