כללי לכל מי שלא הצליח לפתוח את תיק העבודות שלי

• הוסף לסימניות
בעקבות מספר פניות שקיבלתי בה"פ, ונאמר בהן שלא מצליחים לראות את הקובץ של תיק העבודות (מופיע בחתימה שלי)

להלן הוראות שימוש:
1. הקובץ נפתח אך ורק ב adobe reader או Acrobat Pro החל מגירסא 9, אך לא בתוכנות אחרות כמו Foxit וכד'.
2. למרות שהקובץ נפתח בגירסא 9, האפשרויות בו מוגבלות ולא רואים אותו כמו שצריך אלא רק בגירסה X (גירסה 10)
3. אי אפשר לראות את הקובץ בשום דפדפן ולכן יש להקליק קליק ימני, לשמור קישור בשם ואז לפתוח את הקובץ.
4. הקובץ נמצא על שרת דרופבוקס, ולכן מי שחסום לדרופבוקס לא יכול להוריד את הקובץ מהקישור. מי שחסום ומעוניין לראות, יכול לשלוח אליי מייל ואשלח לו בחזרה.

אשמח לשמוע תגובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;683093:
בעקבות מספר פניות שקיבלתי בה"פ, ונאמר בהן שלא מצליחים לראות את הקובץ של תיק העבודות (מופיע בחתימה שלי)

להלן הוראות שימוש:
1. הקובץ נפתח אך ורק ב adobe reader או Acrobat Pro החל מגירסא 9, אך לא בתוכנות אחרות כמו Foxit וכד'.
2. למרות שהקובץ נפתח בגירסא 9, האפשרויות בו מוגבלות ולא רואים אותו כמו שצריך אלא רק בגירסה X (גירסה 10)
3. אי אפשר לראות את הקובץ בשום דפדפן ולכן יש להקליק קליק ימני, לשמור קישור בשם ואז לפתוח את הקובץ.
4. הקובץ נמצא על שרת דרופבוקס, ולכן מי שחסום לדרופבוקס לא יכול להוריד את הקובץ מהקישור. מי שחסום ומעוניין לראות, יכול לשלוח אליי מייל ואשלח לו בחזרה.

אשמח לשמוע תגובות
עדיין לא מצליח לפתוח, (אני לא חסום לדרופבוקס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;683130:
עדיין לא מצליח לפתוח, (אני לא חסום לדרופבוקס)

מה ההודעה שאתה מקבל?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.

איך עושים את זה? (יש לי אקרובט X)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל44;683153:
מאוד יפה.

איך עושים את זה? (יש לי אקרובט X)

יש שם אופציה ליצירת תיק עבודות - נמצא בתפריט file -> save - save PDF portfolio או משהו בסגנון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;683093:

להלן הוראות שימוש:
אשמח לשמוע תגובות

ההודעה שלך מזכירה לי חוזה שכירות דרקוני :)

• הוסף לסימניות
PDF בדרופבוקס - מתכון לצרות

כשמקישים על קישור להורדת קובץ PDF שנמצא בדרופבוקס (ובכל מקום אחר באינטרנט), הדפדפן אינו מנסה להוריד את הקובץ, אלא להציג אותו בתוך חלון הדפדפן. זה יוצר כמה בעיות, בפרט כשמדובר על קבצים שמנים שלדפדפן פשוט קשה להתמודד אתם (ולצורך העניין כל קובץ מעל 1-2 מ"ב הוא בגדר שמן).

2 אפשרויות להתמודד:
1. מצד מפיץ הקובץ - לארוז אותו בזיפ. זה כמעט לא חוסך מקום, אבל מבטיח שהקובץ אכן ירד למחשב היעד, והדפדפן לא ינסה לפתוח אותו.
2. מצד מקבל הקובץ - קליק ימני על הקישור, ו"שמור קישור בשם" (או איך שזה נקרא בכל דפדפן), כדי להוריד את הקובץ ולפתוח אותו באמצעות צפיין PDF מהמקום שאליו הוא ירד.

ותיקון קל למה שכתבת, אברהם - הקובץ כן נפתח לי באקרובט פרו 8. אבל באקרובט X הוא נפתח הרבה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;683208:
כשמקישים על קישור להורדת קובץ PDF שנמצא בדרופבוקס (ובכל מקום אחר באינטרנט), הדפדפן אינו מנסה להוריד את הקובץ, אלא להציג אותו בתוך חלון הדפדפן. זה יוצר כמה בעיות, בפרט כשמדובר על קבצים שמנים שלדפדפן פשוט קשה להתמודד אתם (ולצורך העניין כל קובץ מעל 1-2 מ"ב הוא בגדר שמן).

2 אפשרויות להתמודד:
1. מצד מפיץ הקובץ - לארוז אותו בזיפ. זה כמעט לא חוסך מקום, אבל מבטיח שהקובץ אכן ירד למחשב היעד, והדפדפן לא ינסה לפתוח אותו.
2. מצד מקבל הקובץ - קליק ימני על הקישור, ו"שמור קישור בשם" (או איך שזה נקרא בכל דפדפן), כדי להוריד את הקובץ ולפתוח אותו באמצעות צפיין PDF מהמקום שאליו הוא ירד.

ותיקון קל למה שכתבת, אברהם - הקובץ כן נפתח לי באקרובט פרו 8. אבל באקרובט X הוא נפתח הרבה יותר יפה.
אז כנראה ש-8 זו הגירסה הראשונה שזה אפשרי, לא זכרתי.

• הוסף לסימניות
אברהם, עם כל הכבוד, אבל תיק עבודות אמור להיות נגיש.
זאת ועוד; 99% מהלקוחות הפוטנציאלים שילחצו על הלינק של תיק העבודות שלך, לא ראו את ההודעה הזאת. ואם הם כן ראו, הם לא ילחצו.
עצה טובה: רד מזה, תעשה משהו פשוט וקל.

• הוסף לסימניות
אגב, יש עוד סיבה טובה מאוד להעביר את כל הלקוחות שלנו לאדובי רידר X. מתברר שהחל מגרסה זו ניתן להוסיף פתקי הערות בגוף הPDF, גם אם לא הגדרתם כך מראש בשלב יצירת הקובץ.

• הוסף לסימניות
התיק יפהפה, וגם העבודות.
למרות זאת הייתי עובר לPDF רגיל, מפני שהקובץ עובד לאט באקרובט, וגם צריך לחלץ כל קובץ שרוצים לראות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;683322:
התיק יפהפה, וגם העבודות.
למרות זאת הייתי עובר לPDF רגיל, מפני שהקובץ עובד לאט באקרובט, וגם צריך לחלץ כל קובץ שרוצים לראות.

לא צריך לחלץ כל קובץ, אפשר לדפדף שם בלי לחלץ

• הוסף לסימניות
מסקנה שלי: קשה מאוד לחנך אנשים לעבוד באופן המועדף עליך. אפילו אם הם גרפיקאים בעלי הבנה-לכאורה בתחום

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה.

(הרווחים בעימוד של יסוד מלכות בפי' ידני? נראה מלחיץ לעמד דבר כזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;683953:
מאוד מאוד יפה.

(הרווחים בעימוד של יסוד מלכות בפי' ידני? נראה מלחיץ לעמד דבר כזה)

לא ידנית כל מילה בפירוש ממוקמת מעל המילה שתחתיה באופן אוטומטי ע"י התוכנה (MS-Word 2003 עם תמיכת טיפוגרפיה אסייאתית)

• הוסף לסימניות
דרך אגב
התרגום הזה זה סתם עמוד נסיוני שעשיתי, ולא ספר שיצא לאור
(בעיקרון היה לי פעם חלום לעשות ספר כזה על תרגום יונתן, אבל כמה אנשים ייבשו אותי ואמרו לי שכבר יש ספר חדש שמתרגם את יונתן לעברית. אני הכרתי רק את יין הטוב ולדעתי זה ספר טוב אבל בימינו יש מקום לספר חדש בתחום)

• הוסף לסימניות
הוא מוריד לי את זה במהירות של 12 ק"ב לשניה זה אמור להיות ככה או שזה בעיה בספק האינטרנט שלי?
הורדתי פעם אחת וקיבלתי שגיאה של קובץ פגום.
מנסה שו"פ.

• הוסף לסימניות
בסדר נפתח.

לקח לי קצת זמן להבין שאפשר לדפדף בתוך העבודות עצמן.
עבודה יפה קצת איטי לא נורא.

• הוסף לסימניות
גם לי נפתח בקלות, לא נתקלתי בקושי לעיין בעבודות המצוינות שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;683342:
מסקנה שלי: קשה מאוד לחנך אנשים לעבוד באופן המועדף עליך. אפילו אם הם גרפיקאים בעלי הבנה-לכאורה בתחום

לא מנסה לחנך אף אחד, את הלקוחות שנותנים לי עבודות לעמד והם עושים את ההגהה על גבי הPDF, כבר לימדתי להוריד את אדובי רידר X.

מי שלא רוצה להתאמץ טיפה ולראות את תיק העבודות שלי, אין לי שום בעייה שלא יעשה זאת. לדעתי הוא מפסיד משהו יפה.

(ודרך אגב - מי שלא יודע לעשות קליק ימני ושמירה בשם, בדרך כלל גם לא יודע מה הוא אמור לעשות עם קובץ RAR או ZIP, אפילו שחלונות עצמה פותחת ZIP... מנסיון שלי עם אנשים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה