מידע שימושי לכל מי שקונה באתר קסטרו - שימו לב: ההצטרפות למועדון הלקוחות כרגע בחינם!

• הוסף לסימניות
לפני שעה קניתי באתר והתקמצנתי על המועדון:(
תודה מיכל!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפני שעה קניתי באתר והתקמצנתי על המועדון:(
אבל בכל אופן ראיתי שניתן להצטרף גם בלי קניה, שיהיה לפעם הבאה
תודה מיכל!
מה פירוש התקמצנת?
כתוב פירוש בסל שהעלות 0.00
בכולופן, אם כבר קנית לדעתי תנסי להצטרף וזה יתן לך
אין לי מושג עד מתי זה חינם
ברגיל זה מועדון יקר
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר להצטרף בחינם גם בלי לקנות.
ללחוץ בדף למטה על מועדון לקוחות ואז הצטרפות
אני ניסיתי ולא הצלחתי
כל עוד לא קניתי היה כתוב לי "לקוח כבר קיים" או משו כזה ורק במהלך קנייה הצלחתי, אבל אולי אפשרי בלי לקנות

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי ולא הצלחתי
כל עוד לא קניתי היה כתוב לי "לקוח כבר קיים" או משו כזה ורק במהלך קנייה הצלחתי, אבל אולי אפשרי בלי לקנות
צודקת
זה כתב לי הצטרפת בהצלחה, ואח"כ ראיתי שזה כותב על מנת לממש את ההצטרפות יש לעבור לשלב הקניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה