לכל מקדמי האתרים

• הוסף לסימניות
אם מישהו מתמצא בקידום אתרים אשמח לדעת מדוע נעלם האתר במחשב שלי בחיפוש אחר חלק מהמילים אני מדברת על אורגני
מדובר על אתר ספיר ויהלום ניסור וקידוח בטון
שבמילות חיפוש ניסור בטון, קידוח בטון, ניסור
הוא נעלם לי (הוא אמור להיות בדף 6 ובמילה ניסור בדף 7)
ביום שאני עושה בכלי מנהלי אתרים אחזר כמו GOOGLE הוא מציג לי אותו בדפים הנ״ל ויום למוחרת מעלים לי אשמח אם תוכלו לבדוק במחשב שלכם אולי זה קשור ל-ip של המחשב שלי שגוגל מזהה אותו ואם יש דרך לבטל זאת,
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מתמצא בזה? האם יש אפשרות לפחות שתבדקו אצליכם במילות חיפוש : ניסור בטון, קידוח בטון אם האתר של ספיר ויהלום מופיע בדף 6? (תוכלולראות את האתר בקישור בהודעה למעלה)וכן אם במילת חיפוש ניסור הוא מופיע בדף 7?
תודה מראש לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
מנוע גוגל
ניסור בטון- הוא נמצא בדף 6
ניסור- בדף 8
קידוח- דף 10
קידוח בטון- 8

• הוסף לסימניות
איך את בודקת את המיקומים?

• הוסף לסימניות
הדברים משתנים,
אם את צריכה עזרה ספציפית ניתן לפנות אלי בפרטי

• הוסף לסימניות
הבדיקה מהמחשב שלך היא לא משקפת נכון, עדיף להשתמש בכלים אונליין שבודקים מיקום בגוגל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2158957:
הבדיקה מהמחשב שלך היא לא משקפת נכון, עדיף להשתמש בכלים אונליין שבודקים מיקום בגוגל.
יש לך אפשרות לעדכן אותי מהם הכלים? כאשר המדובר הוא בגוגל אורגני ולא ממומן?

• הוסף לסימניות
האם מלבד תוכנה בתשלום יש אתר מומלץ לבדיקה? מצאתי את האתר הזה
השאלה אם בטוח הוא אמין?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לענות לי על השאלה הקודמת האם האתר הזה טוב לבדיקה? או להמליץ לי על תוכנה טובה לבדיקת קידום אתר בגוגל

• הוסף לסימניות
גוגל בוחרת לקדם אתרים לפי כמה פרמטרים.
השאלה האם האתר עונה עליהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה