לכל שוחרי הדגימות

• הוסף לסימניות
מעוניין במעט הסבר:
אני מעוניין בדגימות לקיובס
האם אני יכול להשתמש בכל מה שמעלים כאן.
לא שיש לי סיבה לחשוב למה לא סתם ככה לא הבנתי עדיין איך זה עובד.
רוב מה שיש כאן כבר נעול בקובץ המותאם לאורגן יש גם קבצי WAV לחלקם שאמורים לעלות לקיובס.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!
מקווה שיעלה גם על 300 המיושן והעתיק

• הוסף לסימניות
דגימות פסנתר "סטנווי" ("steinway")
חינם!!!!
אצלי ב900 זה עובד מצוין. (אני מאוד נהנה לנגן איתם הם ברמה טובה מאוד)
תהנו! :D

קבצים מצורפים

• steinway grand piano.SET.rar
    19.5 MB · צפיות: 306
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דגימות פסנתר "סטנווי" ("steinway")
חינם!!!!
אצלי ב900 זה עובד מצוין. (אני מאוד נהנה לנגן איתם הם ברמה טובה מאוד)
תהנו! :D
כשאני פותח את הזיפ הוא כותב לי שהקובץ פגום אתה יכול להעלות מחדש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דגימה של בגלמה לימהה.
1.jpg

קבצים מצורפים

• BAGLAMA.rar
    5 MB · צפיות: 136
  • הוסף לסימניות
תיקון "דוגם" הנה לך קישור לתוכנה https://usa.yamaha.com/support/updates/msd_win_kbd.html
זה קצת מאוד מסובך!!!!!
אם מדובר בדגימה מוכנה כמו הקבצים לעיל סיומת PPF זה לא מסובך! צריך את התוכנה שתנעל את הקובץ עבור האורגן צריך להוציא מהאורגן קובץ N27 נמצא בSYSTEM להעלות אותו לתוכנה ואז לנעול עבור הדגם המבוקש.

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו מכם ישלח לי קבצי PPF מעולים!!!!
תודה ענקית מראש!!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם מדובר בדגימה מוכנה כמו הקבצים לעיל סיומת PPF זה לא מסובך! צריך את התוכנה שתנעל את הקובץ עבור האורגן צריך להוציא מהאורגן קובץ N27 נמצא בSYSTEM להעלות אותו לתוכנה ואז לנעול עבור הדגם המבוקש.
אמת! קבצים ראשוניים מסוג PPF תוכל להוריד מהאתר של YAMAHA עבור האורגן שלך!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה