נפלא ביותר.מי שמעונין לקבל רעיונות לתוכניות/פעילויות לחיידרים
יכול לשלוח מייל ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ונשלח לו מידי חודש תוכניות עדכניות בע"ה
האמת,אולי אפנה לשם כמה רעבעס שלא יזיק להם....
יש מצב לפתוח את הפורום לפחות לקריאה אם לא לתגובות?
אני לא כל כך הייתי רוצה... אם יש לך שאלה או התייעצות תמיד אפשר לפנות למלמדים החשובים... אבל ממש לא הייתי מעוניין שזה יהיה פתוח לציבוריש מצב לפתוח את הפורום לפחות לקריאה אם לא לתגובות?
גמאני מצטרף להנ"ל... ב"ה אני שם מאז הפתיחה.... מאוד מועיל בניצוחו המיוחד של הר"ר @הוא היה אומר שליט"א
נכון מאוד... אך הפורום מלמדים הוא הרבה מעבר לחומר לימודיממליצה בחום על האתר של "אחיה" שכולל בתוכו ספריה עם מאגר ענקי של דפי עבודה ולמידה ממגון סוגים להורדה. כל מוצ"ש הם שולחים אימייל עם דפי עבודה רלוונטיים לשבוע הקרוב.
וואאוו.
כן רואים... אבל מה שנכון נכוןוואאוו.
אני מסמיק..
להרשמה לפורום מלמדים יש להגיש בקשה בקבוצות מקצועיות.@הוא היה אומר אשמח להצטרף לקבוצה
לא אתה לא מלמד את הבן שלך לדון לכף זכות,לא קראתי תגובות
רק סיפור מהבן שלי שעמד ליד הרבה שלו בחיידר מצויין וראה בתוך התיק הפתוח טלפון חכם כשביד יש לו טלפון כשר
אז תהיו חכמים ותהוו דוגמא אישית לילדים הצדיקים שישארו כך ולא יראו אחד בפה אחד בלב
ילדים קולטים הכל הכל, אין דרך להסתיר מהם, גם אם חשבתם שהצלחתם הרוח מעבירה, יש להם חוש שישי שביעי ושמיני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים