כללי לכרטיס ביקור מתוקן!!

• פותח הנושא hagit
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אתם אומרים עכשיו??תאמת אני לגמריי אוהבת!!בזכותכם..מי שהעיר לי מקודם!!
אני עדיין ישמח לשמוע הערות!!שיועילו וישפרו.....זה לא הסופיי

קבצים מצורפים

• רפלקסולוגית copy.jpg
    KB 230.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
הכותרת נראית לי כהה מידי על הרקע הכהה.

• הוסף לסימניות
יפה!
רק ברשותך כמה הערות...
את כפות הרגליים כדאי להשמין טיפה. הם נראות מרוחות כלפי מעלה.
הכיתוב למטה- ג"כ נראה מרוח. כדאי להחליף פונט ולסדר בצורה יותר מסודרת. לא כשורה אחת אלא בכמה שורות.
בכלל. להכל כדאי להחליף פונט. זה פונט שלא משדר בכלל מקצועיות...
את המעבר צבעים כדאי להתחיל למעלה מצבע יותר בהיר (לדעתי כדאי להוריד בכלל את המעבר צבעים ולתת 2 צבעים ברקע בהיר וכהה חתוכים ב- 2/3 של הכרטיס אבל זה כבר תלוי בסגנון שלך.)
עד כאן...

• הוסף לסימניות
נראה שכדאי לעשות קונרסט גדול יותר של רקע וכותרת

• הוסף לסימניות
שלושה הארות, ברשותך:

א. רצוי לא להשתמש בטקסט כהה על רקע כהה, או להיפך. הטקסט אמור להיות קריא, כן כן, גם בתנאי תאורה גרועים.
ב. הפונטים, אפעס, לא ממש מתאימים לאווירה.
ג. כדאי לעבוד באינדיזיין או אילוסטרייטור. פוטושופ לא בנוי לעבודות כאלו.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודההה רבה לכם!! אני יבהיר את הכתב...ופונטים אין לי....ובינתיים ישלי רק תוכנת פוטושופ...!!
תודה רבה שהקדשתם מזמנכם...

• הוסף לסימניות
יפה!
וברשותך אני מצטרפת להארות כנ"ל.

• הוסף לסימניות
בס"ד
חמוד לגמרי, אבל "חשוך" מאוד... תני קצת אור

• הוסף לסימניות
כפות הרגליים לא נראות כ - ס'. חד משמעית. לדעתי תחצי אותן, ותשתמשי רק בחלק העליון

• הוסף לסימניות
ווואו מור זה רעיון!! ככה זה יהיה עמו סוליה של נעל...תודה

• הוסף לסימניות
ווואו מור זה רעיון!! ככה זה יהיה כמו סוליה של נעל...תודה

• הוסף לסימניות
מור התכוונת לזה??....משו מהיר שעשיתי כדי לראות תרעיו....עכשיו זה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• רפלקסולוגית.jpg
    KB 235.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נראה לי שיותא נכון לומר : אפשרות הגעה לביתך. ולא כמו שכתבת. קצת כהה מידי אבל יפה מאד.

33
נכתב ע"י hagit;421158:
מה אתם אומרים עכשיו??תאמת אני לגמריי אוהבת!!בזכותכם..מי שהעיר לי מקודם!!
אני עדיין ישמח לשמוע הערות!!שיועילו וישפרו.....זה לא הסופיי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;422444:
מור התכוונת לזה??....משו מהיר שעשיתי כדי לראות תרעיו....עכשיו זה יותר טוב?

הרבה יותר טוב. רק את הסוליה - היינו הס' - טיפה למתוח כלפי מעלה, שתתחיל בשווה עם שאר האותיות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מור100;446709:
הרבה יותר טוב. רק את הסוליה - היינו הס' - טיפה למתוח כלפי מעלה, שתתחיל בשווה עם שאר האותיות.

בהצלחה

זה גם לא מוצלח. אמנם את הס' זה יתקן אבל את הסוליות זה יעוות - סוליה מורכבת משני שליש עליון ושליש תחתון.
בכלל - אני הייתי יורדת מהרעיון של הסוליות. רפלקסולוגיות מטפלת ברגליים ולא בסוליות הנעליים.
אולי יעזור לצייר את העקבות בצורה קצת יותר נכונה שלקראת אמצע כף הרגל החלק הפנימי נהיה פנימי יותר וצר יותר ואז זה יפתור את הבעיה של הס'

• הוסף לסימניות
בהמשך להודעתי הקודמת כף רגל צריכה להראות כך: (ולא בטוח שזה יפתור את הבעיה של הס')
צפה בקובץ המצורף 70493

קבצים מצורפים

• כף רגל.jpg
    KB 58.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני הייתי עושה את הרגליים שקועות ולא בולטות.
כמו דריכה בחול.

• הוסף לסימניות
חחח....חבל רק עכשיו אני רואה את כל הערות..ואני בטוחה שאם הייתי משנה ומקשיבה גם לאלו זה היה משתפר עוד יותר .אבל מה לעשות זה כבר הגיעה ללקוחה לפני שלושה שבועות בערך!! לשנות אתזה אני כבר לא יכולה.....תודה בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה