כללי לכריכה לספר מזוית שונה

• הוסף לסימניות
בהמשך יש עוד כריכות, הסתבכתי, מה עדיף?

לאור התועלת הרבה שיש לי מהערותיכם, אשמח מאוד לשמוע אותה מכל בחינה שהיא.
יש מי ששומע ;)

צפה בקובץ המצורף 81553

קבצים מצורפים

• הסוד שבשמחה שחור.jpg
    KB 109.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הפונטים

לענ"ד מתאים פונט רך יותר וזורם יותר מהדסה, וכן הדמויות איני יודע אם מתאים שחור, אך אין לי רעיון אחר כעת

• הוסף לסימניות
אלו ילדים/חסידים????!!!(אני חושבת בלי להעליב, שזה לא ממש, משו בפרצוף מזכיר לי חיה...)
אם האור משתלט על השמחה, למה החלק העליון יש שחור?זה עושה הרגשה הפוכה.
שהשביל פשוט עובר על ה"אור"...

• הוסף לסימניות
בס"ד
השם של הספר לא תואם לעיצוב.
לגבי העיצוב, הרעיון נחמד, אפילו שדרוש שיפור, והוא מזכיר זרימה של מים, נחל.
הייתי מנסה צבעים שמחים (לא יותר מידי), ורעיון שישלב מסתורין, סוד וכד', עם שמחה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדברים שנאמרו יש מדי הרבה שחור ולא מרגישים את השמחה
היה אפשר לעשות משהוא עם קרני אור שכולל גם את אפקט המסתורין מכיון שזה מדבר על משהוא רוחני הבעיה שזה נדוש אבל כדאי לחשוב בכיוון

• הוסף לסימניות
העליון מבין השניים החדשים מוצלח הרבה יותר,(מכולם).
אולי רק את הרקע המאיר?(כתמתם-צהוב) הוא מאוד יפה וזוהר, ממש שמח...
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
העליון, אבל הפוך
שהאור יתגלה מתוך החושך
ואל תשנה את הכמויות, שהאור יהיה הרוב אבל שהחושך יתקלף ויראו את האור.

• הוסף לסימניות
העליון (הכתמתם-צהבהב) הכי מוצלח!!

• הוסף לסימניות
העליון לא היה לי מובן. רק אחרי התגובה האחרונה הבנתי שזה קיפול של דף. נראה לי צריך לתת לו קצת יותר עומק באיזור שמתחת לגליל.
עכשיו זה נראה לי כמו איזה ידית... בגלל השחור בקצה הגליל שנותן הרגשה של חור.
חוץ מזה, זה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
הייתי עושה הפוך

בראשון מבין השנים.
הייתי שמה את הפינה הכהה למטה ואת הטקסט למעלה.
קצת משחק בצבעים של הדף ובעיקר לעבוד על המלל-לתת הצללה או אפקט שלא יראה כמו בוורד. גם קצת צבע (גרדיינט) לא יזיק.
צריך לשים לב לתווים שיהיו מחוברים טוב למקום שממנו הם יוצאים

• הוסף לסימניות
תודה לכם על ההערות
בינתיים לא עבדתי על הכריכות סופי כי קודם רציתי לשמוע איזה מהכריכות טובה ביותר
ואנסה לעשות גימורים לפי הערותיכם הבונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה