לכשרים בינינו

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף לשלוח SMS איך עושים את זה שאני יוכל גם לקבל תשובה ואני לא יודע איזה רשת יש לנמען
מה עושים?

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הבנת איך.

במקום שיש את הצ'אט מכניסים את המס' היעד שרציתם לשלוח sms ואחרי זה קופץ קופסה ובתוכו כתוב sms ולוחצים עליו וממשיכים...

• הוסף לסימניות
שרות הSMS בגימייל לא עובד עם כל חברות הפלאפונים.
אורנג'- עובד,
סלקום- עד כמה שידוע לי לא.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין שום אתר שאפשר לשלוח דרכם SMS???
אפי' בתשלום ?

• הוסף לסימניות
050--- פלאפון
052---- סלקום
054--- אורנג'
כך תדע לאיזה חברה הוא משתייך.
למיטב ידיעתי אין אפשרות לשלוח סמס דרך האינטרנט מסלקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;821405:
050--- פלאפון
052---- סלקום
054--- אורנג'
כך תדע לאיזה חברה הוא משתייך.
למיטב ידיעתי אין אפשרות לשלוח סמס דרך האינטרנט מסלקום.

ואי אפשר לנייד???
באמת!!!!:eek::):rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י usb4u;819476:
אני צריך דחוף לשלוח SMS איך עושים את זה שאני יוכל גם לקבל תשובה ואני לא יודע איזה רשת יש לנמען
מה עושים?

כפי איך שמופיע באתר לשכם מדובר ב"לאה" וכאן כתבו בלשון זכר, איך זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה