ללא מילים

• הוסף לסימניות
על הפיגוע בשבת, אצל משפחת סלומון ביישוב חלמיש.
..כאבתי את כאבם וזה מה שיצא.

• הוסף לסימניות
באמת משרה אווירה נוגה ואולי אפילו מסוכנת, בגלל הצבעים עוד יותר מאשר ההבעה.
עבודה יפה

• הוסף לסימניות
איזה הבעה!!!
והזוית...

ממש יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי לוי;n5002276:
באמת משרה אווירה נוגה ואולי אפילו מסוכנת, בגלל הצבעים עוד יותר מאשר ההבעה.
עבודה יפה

מסוכנת?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;n5002594:

עלתה לי אסוציאציה כזו בגלל הצבע האדום, כאילו סכנה מתקרבת.
אז אני מבין שלא הייתי בכיוון...

• הוסף לסימניות
אה...כן ברור.. אמנם היא לא מתקרבת, היא כבר הייתה.

...הילד המתוק והטהור...הוא מעין משל לקדושה, שקיבלה מכה חזקה, לכן הזוית והתנוחה של הילד זה כאילו שהוא קיבל בוקס בבטן הרכה,
אמנם, תשומת ליבו, בעודו כואב, היא לא למכה, ולא למקל, אלה למי שאוחזו.

הוא מביט אליו, מופתע, לא מאמין, כואב, אבל המבט מגלה, שעודנו תלוי בו, והוא מכיר בזה בהכנעה, כאומר ללא מילים - לא נותר לי להאשים אלא את עצמי, ומה נותר לנו עוד - רק לצעוק אל המלך.

(ולמען הסר ספק - כשמי שאומר "לא נותר לי להאשים אלא את עצמי" - הוא הילד כמשל אל הקדושה - כלל ישראל, המשמעות היא שה-"אשמה" איננה בקרבנות שנרצחו, אלה על כל אחד ואחד מאיתנו.")

שנשמע ונתבשר בשורות טובות,
ו-"בילע המוות לנצח ומחה ה' אלוהים דמעה מעל כל פנים וחרפת עמו יסיר מעל כל הארץ כי ה' דיבר."

• הוסף לסימניות
אני לא מהפורום הזה, ובמקרה ראיתי את הכותרת והצצתי
זה משהו מדהים שתמיד הבטתי בציירים בקנאה בגללו,
התחושה הזו שפשוט אפשר להעביר מסר בלי מילים...

קיבלתי באופן אישי "מכה" כזו לא מזמן, וזה באמת ממחיש בצורה ברורה את מה שבלב
התחברתי מאוד,תודה

• הוסף לסימניות
אכן, אין מילים, ועוד בפרט לאחר הפירוט, משולב בהמון אמונה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה