• הוסף לסימניות
... פשוט אין לי מה להוסיף..

קבצים מצורפים

• N4W_2389.JPG
    KB 540.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
"... מיד להבה אין גחלת" (ישעיהו מז)

• הוסף לסימניות
פריים מצויין,
אין לי מה להוסיף.

• הוסף לסימניות
פשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;587007:
"... מיד להבה אין גחלת" (ישעיהו מז)

הסבר בבקשה כי אני ממש לא הבנתי!

מצורף הפסוק המלא למעוניינים לפתור.
" הִנֵּה הָיוּ כְקַשׁ אֵשׁ שְׂרָפָתַם לֹא יַצִּילוּ אֶת נַפְשָׁם מִיַּד לֶהָבָה אֵין גַּחֶלֶת לַחְמָם אוּר לָשֶׁבֶת נֶגְדּוֹ. "
פרס יוגרל בין הפותרים נכונה...!:cool:

• הוסף לסימניות
מחיאות כפיים.(תרתי משמע)

• הוסף לסימניות
חזק,

לענ"ד היא התכוונה שהידיים יוצרות להבה.

• הוסף לסימניות
רק עכשיו קראתי את הדו שיח שהתנהל כאן.
לא חשבתי שזה כזה לא מובן.
כי אכן, זה מה שהצטייר לי מיד כשראיתי את התמונה, כפי שפירשה מיג.
יש איסור לבנות ללמוד בנביא???

• הוסף לסימניות
הפסוק מהנביא הולם. לעניין נשים ונביא:לצערינו, הבנות משננות במרץ תורה שבכתב, ולרוב בקיאות בספרי הנביאים יותר מהבנים.
-התמונה בזווית מרתקת , יופי של תפיסה!

• הוסף לסימניות
מדהים!
היית בטיסה בשמי הארץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;587191:
מדהים!
היית בטיסה בשמי הארץ?

טיסת גחון.... ( 5 מטר )

גשר הולכי רגל ליד העיר העתיקה... ירושלים עיר הקודש תובב"א

• הוסף לסימניות
תמונה מעולה ומצויינת!

לא היה כדאי ליישר מעט לפי שפת המדרכה????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה