כללי ללוגו לגינון

• הוסף לסימניות
לקוח רוצה לוגו שיהיה לא מדי יוקרתי כלשונו,
שיבואו אנשים ולא יחשבו שזה "יקר" מדי ולא בשבילם.
מתעסק עם גינון, אחזקת גינות, גיזום וכו'

הוא רצה משהו שיהיה עם דמות של גנן
אשמח לחוות דעתכם, אני לא סגורה על הכיוון
(אגב אני שולחת לו רק סקיצה אחת בהתאם לתשלום. :cool::cool:)

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• הדמיה2.png
    KB 190.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לוגו נחמד ומתאים לנושא.
בתור לקוח משום מה נראה לי על פי הלוגו דוקא חברה גדולה ויקרה. לא יודע למה אולי בגלל השדה שזה נראה שעושים עבודות גדולות?

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הבעיה..
איך אני משדרת שזה יהיה "זול"??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1559193:
זה בדיוק הבעיה..
איך אני משדרת שזה יהיה "זול"??

אין לי רעיון. אבל לכץוב שהמחירים זולים. ואולי אולי פחות צבעים. אבל אני לא בטוחה.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לעבור לירוק יותר נקי ויותר רווי בצהוב. הוא נותן תחושה זולה יותר.

• הוסף לסימניות
אולי שהגנן יעמוד בתוך עציץ?
או משהו בסגנון הזה?

• הוסף לסימניות
זה מעולה! שלחי לו את זה.
הדבר היחיד שהייתי משנה אלו פסי הירק (הייתי משתמש בפסים רבים יותר ובצורה סימטרית יותר).

• הוסף לסימניות
אני מנסה עוד כל מיני סקיצות,
מה נראה לכם?

על השניים למטה עוד לא התעסקתי כ"כ בצבעים
אוף, אני לא אוהבת את הצבעים הירוקים ושום דבר לא נראה יפה

:confused::confused::confused:

קבצים מצורפים

• אור גינון.png
    KB 64.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרביעי.
יחד עם זאת, היות שאת עושה עבודה מקצועית ונקיה, גם הוא משדר יוקרתיות.

• הוסף לסימניות
הלוגויים יפים מאד.
השניים הראשונים עושים רושם מאד אמין ושל משהו ותיק עם ניסיון. כי זה בסגנון קצת של פעם ולמרות זאת - לא נראה מיושן.
רק שלא נראה לי שזה אמור להיות המסר.
הלוגואים באמת נקיים ולא מספיק "זולים"

• הוסף לסימניות
הרביעי יפה!
תשמעי, את כ"כ מקצועית, שמה שלא תעשי ישדר משהו יקר...

• הוסף לסימניות
:eek::eek:
תודה רבה!!

:):)

אני באמת מקווה שזה יתאים ללקוח, לא מצליחה להוציא משהו שלא נראה לי מספיק
(בעצם זה פונט ישן כזה, לא חוקי ולא מסודר ונקי..)

עשיתי פעם לוגו לקרוב משפחה , והוא טען שמאז שעשיתי לו את הלוגו החדש (לפי בקשתו כמובן, הוא לא חשב שזה יפריע - לפני זה היה לו מדבקה פשוטה שחור לבן בלי לוגו ובלי כלום שעיצבתי לו) אנשים הפסיקו להתקשר,
יוצא שבעצם המדבקות הפשוטות האלה הכניסו לו יותר עבודה, והלוגו הזה רק גרם ללקוחות לראות בזה חברה יקרה ומסודרת מה שבעצם הם לא מחפשים.

אני מתלבטת אם להגיד לו שזה לא מתאים לי לשלוח לו
(אחי סידר לי את הלקוח הזה , וכואב לי שהוא ישלם סתם כי הוא לא מבין על משהו שירחיק אנשים מלהתקשר אליו)
מה הייתם עושים? בונים לוגו עם פונט חיים ואיזה ציור של עלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1560997:
:eek::eek:
תודה רבה!!

:):)

אני באמת מקווה שזה יתאים ללקוח, לא מצליחה להוציא משהו שלא נראה לי מספיק
(בעצם זה פונט ישן כזה, לא חוקי ולא מסודר ונקי..)

עשיתי פעם לוגו לקרוב משפחה , והוא טען שמאז שעשיתי לו את הלוגו החדש (לפי בקשתו כמובן, הוא לא חשב שזה יפריע - לפני זה היה לו מדבקה פשוטה שחור לבן בלי לוגו ובלי כלום שעיצבתי לו) אנשים הפסיקו להתקשר,
יוצא שבעצם המדבקות הפשוטות האלה הכניסו לו יותר עבודה, והלוגו הזה רק גרם ללקוחות לראות בזה חברה יקרה ומסודרת מה שבעצם הם לא מחפשים.

אני מתלבטת אם להגיד לו שזה לא מתאים לי לשלוח לו
(אחי סידר לי את הלקוח הזה , וכואב לי שהוא ישלם סתם כי הוא לא מבין על משהו שירחיק אנשים מלהתקשר אליו)
מה הייתם עושים? בונים לוגו עם פונט חיים ואיזה ציור של עלה?

תשתמשי עם פונט לא חינמי אך "פשוט", כדוגמת TypoPas של פונטביט ודומיהם, הם משדרים פשטות, אך אם זאת מקצועיות

• הוסף לסימניות
הייתי מעיר הערה קטנה בדבר הזהירות היתרה בה יש לנהוג בעת מיתוג/מיתוג מחודש.

הלקוח ביקש מיתוג זול, או מיתוג המוני, אך האם הוא מודע להשלכות של מיתוג שכזה? התייעץ עם מומחה בנושא? ישנם אלמנטים שאינם נראים לעין אך מוכרחים להלקח בחשבון, דוגמת הגדרת והבנת קהל יעד וצרכיו.

מהמקום בו אני נמצא, אני לא רואה הרבה עסקים שמיתוג זול עובד להם (מלבד רמי לוי), אם הוא רוצה מיתוג זול, שיוכיח את עצמו ויקח מחירים זולים (אפרופו רמי לוי, הוא מוכיח עצמו פעם אחר פעם ברמת המחירים, ומכאן שעיקר מיתוגו לא מתבסס על לוגו 'זול'), שימוש בלוגו איכותי לא יגרום לקליינט לסגת מהעסקה, הוא מקסימום יגרום לו להשוות מחירים, ובאם בעל העסק הוכיח עצמו כזול ביותר, אזי ממילא המחיר שלו יהיה האטרקטיבי ביותר, מה שישאיר את הלקוח בתחושת 'הצלחה' כפולה, גם עבודה מקצועית (נגזרת של לוגו מקצועי) וגם מחיר ללא תחרות.

ואולי, זה רק אני. ואולי, ניתן להיות ראש קטן ולספק ללקוח את מבוקשו ע"פ מלל שפתיו ומבלי לקחת בחשבון אינטרפרטציות נוספות, ואולי אני בכלל טועה. רק ממליץ לחשוב טוב.

• הוסף לסימניות
אולי להחליף מ"אור גינון" ל"אור הגנן".
ברגע שתעשי את השינוי הזה על העיצובים הקיימים שלך הם כבר לא ישדרו חברה יקרה אלא נאיביות חביבה של איש שפשוט עושה גינות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;1561246:
אולי להחליף מ"אור גינון" ל"אור הגנן".
ברגע שתעשי את השינוי הזה על העיצובים הקיימים שלך הם כבר לא ישדרו חברה יקרה אלא נאיביות חביבה של איש שפשוט עושה גינות...

רעיון חמוד!
אני יציע לו
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה