כללי ללוגו - לונה גן

• הוסף לסימניות
התחלתי להתבלבל!
את קצת עושה לי 'סוויץ' עם השינוי לכתב מרובע. לא יודעת למה, אבל מהרגע ששמעתי את השם 'לונה גן', הסתדר לי אותיות כתב יד.
אולי קריולה?

• הוסף לסימניות
תראי, הלוגויים שלך מאד יפים! באמת..
אני גם הייתי מנסה לשנות פונט.
את יודעת מה? תעלי כמה סוגי פונטים שאת מתלבטת עליהם ונראה..
זה צריך להיות כמו הלוגו שהיא העלתה אני לא זוכתר מי.. אותיות עבות כאלו. זה היה מדהים!! סתם ככה, אני בעד פונטים 'בולד' הם בולטים כאלו.. לא להכל הם מתאימים אבל פה זה פיצוץ..
תנסי כמה פונטים. מחכה!!

• הוסף לסימניות
גם אני בעד פונט עבה יותר עם נוכחות.

לגבי הרעיון - הרעיונות שלך ממש יפים, הצבעים החזקים יותר מומלצים

הייתי הולכת על משהו בכיוון של ד', מתפזר כזה, משוחרר, זורם,
מלא אלמנטים כיפיים שעושים אוירה
אבל צריך עוד לעבוד על האלמנטים, לא לקחת את זה לכיוון של מוזיקה

• הוסף לסימניות
לטעמי הפרפר מאוד נחמד ומשדר את המסר טוב.
(עדיין צריך לשחק איתו מעט כדי שיהיה ממש מושלם.)

• הוסף לסימניות
אני גם בעד פונט אחר שיותר יתאים ללוגו ולא יבלע.
כדאי לנסות קודם בשחור לבן לראות את הצורניות ולאמוד את הזכירות של הלוגו. מכל הצורות שהצגת הזכירה ביותר היא עם הקרניי-נקודות.
עבודה יפה מאד!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מבינה את ענין הפונט ומסכימה איתו. השאלה שלי היא- לאיזה פונט להחליף?
חרשתי את כל הפונטים שבאתר של פונטביט, דיברתי איתם בטלפון והם הציעו לי גם, פה בפורום נתנו לי כל מיני רעיונות, ואני רק הולכת ומסתבכת יותר ויותר... (אני יודעת גם למה. א' מפני שאני די טריה בלוגואים ו-ב' בגלל שאני לא יחתום את השם שלי על מה שהוא לא מושלם...)
אולי ממכם תבוא ישועתי?

• הוסף לסימניות
טחנתי מים :)

• הוסף לסימניות
נסו להסתכל בתהליך המחקר של שמואל גרינשטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;619961:

פשוט, ראיתי את תחילת האשכול וכתבתי שעדיף פונט יותר עבה ומלא, בסוף ראיתי שטחנתי מים. אז מחקתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה