כללי ללוגו לסדנאות חשיבה

• הוסף לסימניות
הסתבכתי :confused::confused:
יש לי לבנות לוגו בלחץ נוראיייי של זמן , כבר צריך להעיף את זה לדפוס עוד לפני שהתחלתי.

מה דעתכם?
בכמה מילים -
לוגו למישהי שמעבירה את כל סוגי טיפולי המגע , אבנים חמות שיאצו וכו וכו' בשילוב עם שיחות אמונה , חיזוק לביטחון וחשיבה חיובית.

הלכנו על כיוון שמשדר יותר טיפולי מגע ,
אבל בסוף זה הכיוון שהיא רוצה , רק הצבעים לא מסתדרים לה , בניתי בכלל גוונים אחרים , סגולים - תכולים - תורכיז,
אבל היא רוצה משהו עם ירוק כתום , כיוון כזה (כמו שצירפתי)
וזה נראה לי נורא! לא מסתדר לי בעין!

למישו יש הערות מה אפשר לסדר כאן?
ובכלל , יש לכם רעיון איך בכל זאת לשלב כאן את כיוון של הטיפולים?
כי אני חושבת שזה לא מספיק מבטא.. הבעיה שכבר אין לי זמן בכללללל ,
בקושי ישבתי על זה :(

• הוסף לסימניות
אורטל, קצת ביטחון עצמי :)
הלוגו בעיני מבטא ויושב מעולה
רק הצבעים דורשים שינוי. את הכחול הייתי מעיפה לגמרי, ומתמקדת בירוק - כתום ואולי עם גוונים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
אמרת שהלכתם על הכיוון של מגע - אני לא רואה שום מגע בלוגו.
למה שלא תנסי להוסיף צורה המזכירה יד למשל?
(זה גם יכול להשתלב לך יופי עם הב' של הלב)
ואולי תנסי לשחק בגוונים, כי אם תתני תכלת או כחול זה כבר יתן אוירה של משהו רוחני והגוון שלך מזכיר לי רופאת שיניים...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה שרי :)

אני פשוט לא רואה פה את המגע .. זה מכוון יותר לסדנאות שהיא נותנת (היא בכ"ז מעדיפה את זה)
ולגבי הצבעים סתם העליתי את זה באמצע ,
פשוט ניסיתי להסביר לה שסגול כתום ירוק זה לא צבעים שמתאימים כאן , מלכתחילה בניתי גוונים ממש יפים אבל זה לא עובר לטעם שלה , היא רוצה שישדר אדמה :eek:

ותהילה , היה סקיצה כזאת עם היד , אבל היא העדיפה את זאת משום מה,
ולהוסיף פה יד נראה לי יעמיס כבר..

• הוסף לסימניות
אורטל, קודם כל זה מקסים ממש!
אני חושבת שהפונט יושב טוב ומתחבר ממש יפה עם הלב.
אם כי הציפור קצת תקועה לי שם ... לא יודעת אולי מספיק רק הלב?!
לגבי הצבעים אין ממש מה לעשות אם הלקוחה רוצה תשתמשי בהם, במיוחד שאין לך את כל הזמן שבעולם לעשות גיוונים.. מסכימה עם free תלכי על כתום וירוק אבל תנסי את הכהים מעט או ירוק מנטה בלי תכלת / כחול בכלל!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מקסים!
בחירת הפונט מושלמת.
היונה נראית לי קצת מיותרת, ואם היא נשארת היא צריכה לפנות לכיוון השני (לפי כיוון הקריאה)
תבדקי גוונים של כתום-חום, היא רוצה דווקא כתום וירוק?
כי גם חום וסגול יכול ללכת יפה
חום - אדמה, סגול - רוחניות.

• הוסף לסימניות
כן , אמרתי לה מראש לגבי היונה ושלחתי גם סקיצות בלי,
מקווה שהיא תסכים :)

אריאלס , תודה על הרעיון של הגוונים , דווקא על חום היה נראה לי לא יפה ללכת,
אבל אני מנסה , נראה לי שזה משתלב יפה

תודה ענקית!
אני אעלה בסוף מה שיצא ...

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות...

הלוגו מאד מקצועי, בחירת גוונים וקומפוזיציה מצוינת, אך יש שתי הערות

1. לא נותנים ללוגו שתי אייקונים, זה לא איזה כלל ברזל, לכל דבר יש יוצא מן הכלל, אך במקרה הזה נראה שהיה מספיק את השילוב של הלב וזהו.

2. שלשה צבעים בלוגו, גם בזה יש יוצא מן הכלל, אך היה אפשר בהחלט לוותר על הכתום שבתוך הלב, ולעשות אותו כחול או ירוק כשאר הלוגו, אולי אפילו לוותר על הלב, ולהשאיר רק את הצורה החיצונית.

ככל שהלוגו פחות מרובה אייקונים ועמוס, הוא יותר קליט, ומשדר מקצועיות, מה שנקרא 'קצר וקולע'.

• הוסף לסימניות
אורטל
נראה מהמם!

לדעתי צריך להוסיף איזה יד או אצבעות מחזיקות את הלב (ברמז - אולי בין האותיות)
אולי בכלל ללכת על כיוון של עיגול (לב) אדום מתפשט - כאילו נקודת מגע בתוך הלב (משהו פנימי)
צבעים נוספים- סגול/אדום(לא מחייב בשילוב)- צבע של מגע ונשמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה