כללי ללוגו לספרית

• הוסף לסימניות
אני אשמח לשמוע את חו"ד החשובה

קבצים מצורפים

• לוגו לספרית.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש משמעות להדגשת האותיות MDM?
אם לא, הייתי מוותרת עליה, מכיוון שהיא גורעת מקריאות הלוגו, ובמקום "מאדאם" קוראים "MDM".

לגבי הסלסול בצד שמאל, בלוגו השני מתחיל להיווצר משהו מעניין, אך קחי בחשבון שהאוסציאציה הראשונית היא לאו דווקא לשיער. זה מזכיר יותר להבה, אש. זה לא בהכרח רע אבל תהיי מודעת לזה. הייתי מוותרת לחלוטין על אפקט הזהב ונשארת עם צורה נקיה בצבע אחד, מקסימום איזה גרדיאנט קטן שמדמה תאורה עדינה.
הפונט בכותרת המשנה לא טוב, וכן היחס שלו עם הכותרת. מבחינה לשונית, צריך גם להשתמש בקאפיטול לטרס בראשי המילים: Hair Studio.

• הוסף לסימניות
ברביעי יש משהו מאוד מעניין
רק שנראה לי כדאי לשנות פונט לכיתוב מתחת הלוגו לפונט יותר עדין
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיונות יפים מאד, אך יש כאן יותר מדי אלמנטים:
משחק אותיות וגוונים, אותיות מסוגננות ואלמנט גרפי.
תבחרי מה מביניהם מביע יותר מכל את המסר הרצוי, ותפתחי אותו. כל השאר צריך להיות "מסגרת".

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמי דוקא הסלסול כן הזכיר לי שיער והייתי מסתפרת באחד כמו בראשון
אבל יש מדי הרבה אלמנטים הסלסול בA נראה לי מיותר וכן מספיק 2 צבעים וכן אין צורך בשני גדלים

• הוסף לסימניות
לדעתי הסלסול אמור להיות הפוך, דהיינו מלמעלה למטה.
ואולי גם מיישר את הטקסט שכולם יתחילו באותו גובה...

• הוסף לסימניות
לדעתי העיטור אמור להיות הפוך דהיינו מלמעלה למטה
והייתי גם מסדר את האותיות בהתאם ז"א שכולם יתחילו באותו גובה בקו ישר...

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה