כללי ללוגו, מה אתם רואים ממבט ראשון, לא למצמץ --+

• הוסף לסימניות
מה אומר לכם הסמל?
תכתבו מה אתם רואים ממבט ראשון.

הפירוט על הלוגו אני רושמת בהודעה השנייה.

קבצים מצורפים

• לוגו1.jpg
    KB 50 · צפיות: 26
  • 11.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
היות והחברה עוסקת ביעוץ (עסקי, פרסומי וכו'), ניסיתי לשדר דרך הסמל, יעוץ על ידי בועות דיבור (דו שיח), הבועות מורכב מהאותיות A ו-P הם האותיות הראשונות המרכיבות את השם AdPro שזה שם החברה.

א. איזה פונט ואיזה צבע מבין השניים נראה לכם יותר טוב?
ב. עם האפקט שיש בשני, או בלי.

מחכה לחוות דעת מקצועית.
תודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
בלי לקרוא את מה שכתבת - בועות דיבור שמורכבות מהאותיות A ו-P.

מוצלח מאוד.
הפונט השני כמובן טוב יותר. אבל דווקא עבור הבועות הייתי הולכת על הצבעוניות של הראשון. זה גם מאוד יעזור להמשך המיתוג שיהיו לך שני צבעים להשתמש בהם מעבר לאפור הכהה.

• הוסף לסימניות
במבט ראשון זה נראה ראש של מבוגר (כי הוא גבוה יותר) ליד ראש של ילד קטן (כי הוא נמוך יותר)
נראה לוגו מקצועי אבל לא נראה בועת דיבור אולי בגלל המעבר צבעים באף של הילד (או לסוברים שזאת בועת דיבור אז השפיץ שממנו מתחילה הבועה)

• הוסף לסימניות
הראשון ניראה מוצלח יותר!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!
הייתי אומרת 1

• הוסף לסימניות
לוגו יפה ומרשים
אכן - בועות

• הוסף לסימניות
1 - הפונט, הצבעים ובלי האפקט

מובן מאוד שאלו בועות דיבר. לא זיהיתי מיד שמדובר גם באתיות A ו- P

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;667388:
במבט ראשון זה נראה ראש של מבוגר (כי הוא גבוה יותר) ליד ראש של ילד קטן (כי הוא נמוך יותר)
נראה לוגו מקצועי אבל לא נראה בועת דיבור אולי בגלל המעבר צבעים באף של הילד (או לסוברים שזאת בועת דיבור אז השפיץ שממנו מתחילה הבועה)

הצלחת להצחיק אותי..:)

תודה לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;667404:
הצלחת להצחיק אותי..:)

תודה לכל המגיבים.
צריך גם את זה לפעמים :)

• הוסף לסימניות
לוגו יוקרתי (ללכת רק על 1 ולדמיין את זה על בניין של 50 קומות).
לא לקחת מחיר נמוך על זה. בבקשה!

• הוסף לסימניות
לוגו יפיפה ומקצועי!
עלי והצליחי!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מיוחד!
במבט ראשון רואים את הבועות ואת האותיות!
לוגו מצוין
אני אהבתי את הראשון יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;667425:
מיוחד! לוגו ומעולה
תקוותי שגם הלקוח חושב כך!

ב"ה הלקוח אהב.

האמת סיימתי עם הלוגו הראשון, אבל משהו בפונט לא הייתי סגורה על זה, אז שלחתי לו את השני, ומכאן התחיל ההתלבטות של שנינו על איזה פונט וצבע.

וב"ה כאן עוזרים לי לגבש דעה.

נכתב ע"י ונתנו10;667428:
לוגו יוקרתי (ללכת רק על 1 ולדמיין את זה על בניין של 50 קומות).
לא לקחת מחיר נמוך על זה. בבקשה!

תודה.
מעניין, כמה היית אומר שזה שווא/כמה היית לוקח?

• הוסף לסימניות
דווקא הפונט והצבע עושים את הלוגו הראשון יפה יותר!

• הוסף לסימניות
ניכר מיד שזה בועות דיבור וגם ניכרים האותיות.
הראשון כמו שהוא בלי לשנות כלום.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה