כללי ללוגו, מומחים, מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
אבקש חו"ד מיקצועית, ולא טעם אישי. תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
1. הכיתוב "הגרעיון..." לא קריא
2. "מט" לא קריא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1116530:
1. הכיתוב "הגרעיון..." לא קריא
2. "מט" לא קריא

תודה!
1. להסתכל על העיקר, זה לא חשוב לי כרגע.
2. לא קריא - בגלל הרווח הצר?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש כאן מידי הרבה מסרים
גוגו, גרעין, שחמט, ניצחון
נראה לי שכדאי לצמצם יותר
ולהתפקס על משהו אחד ברור ובולט
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גוגו = גרעין שחמט= ניצחון.
הרעיון הוא אחד שאם תרצו תחלקו לשנים,
האם העומס הוא במראה, או ברעיון?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני לא בא להעיק, אבל ביקשת חוות דעת -
ביצוע הרעיון והשילוב בין הגוגו למט ולשאר - מובן... אבל, ויש אבל גדול -

לוגו צריך לשדר מסר חד וברור, וכמעט תמיד - מיידי!

בנידון דידן המסר מורכב מאוד, כולל כל המה שמסביב...

לוגו= גרעין, מט=נצחון - פלפול מידי מידי מידי לאזרח הממוצע, אני בכל אופן לא הבנתי זאת מיד, וגם לא אחרי כמה רגעים, מבחינתי (אם תשאל אותי) שם מידי קיטשי או ילדותי לשם של סטודיו לעיצוב גרפי, לדעתי זה לא ישמע מקצועי לאוזן הממוצעת, זה יישמע כאילו מישהו שהתחיל לשחק עם פוטושופ החליט להפוך את זה למקצוע, וחיפש איזה שם...

כמו כן מבחינת העיצוב - הצבעים קופצים לי לי, הרבה אלמנטים.
המילה מט מידי עמוסה, צריך היה לקרוא כמה פעמים כדי להבין שזה מה שיש שם.
לפיכך:
א. חפש שם יותר פשוט וקליט, לא בנאלי.
ב. עצב את זה יותר חד וברור.
ג. מותר גם שהשם שלך יהיה השם של הסטודיו, באמת שזה מותר... בפרט אם השם שלך הוא ירובעל או איזדרכת - שם שלא נשכח מהר :):):):)

מחמת שפעמים שראיתי שאנשים כבר נפגעו מביקורת אף שלא נבעה מתוך קטנוניות, אני שוב מדגיש שאין כוונתי להעיק או להציק, אני מסביר את מה שעיני קלטה, הן כאדם מן השורה, והן כמגיע מן התחום. כולנו עברנו משוכות כאלו, ומטעויות לומדים.
אקווה שיהיה לתועלת, ובהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה לך,
ביקשתי חו"ד לשיפור והעלת לי מאוד! ישר כח

• הוסף לסימניות
ניכרת הבנה גרפית וכישרון בביצוע.
עם זאת כפי שאמרו מעלי- הכל טו מאץ'.
הרעיונות (2-3), הפונטים (3), האלמנטים (3), המשחקים הויזואלים (5)...
בקיצור יש פה חמישה לוגואים ביחד, אחד או שניים מהם אפילו טובים :) .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה