כללי ללוגו, ניירת ומודעה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע דעתכם על התוצר.

מדובר במכירה קבועה של בשמים איפור ותכשיטים (זה מתפרסם בכח הפרסום)
אשמח ל חו"ד גם על תוכן הטקסטים
הטיב נמוך ונראה מעט מפוקסל כי שמרתי על איכות נמוכה
ותודה רבה מראש :)

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 142 · צפיות: 16
  • כרכטיס ביקור.jpg
    KB 13 · צפיות: 14
  • מעטפה.jpg
    KB 27 · צפיות: 18
  • נייר מכתבים.jpg
    KB 131.4 · צפיות: 14
  • נייר מכתבים 2.jpg
    KB 21.2 · צפיות: 13
  • נייר מכתבים 3.jpg
    KB 16.5 · צפיות: 15
  • מודעה.jpg
    KB 70.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אין אף אחת שיכולה להמליץ לי על העבודה?
(:

• הוסף לסימניות
קשה ככה לומר, היית צריכה למספר.
זה לא מובן, האיור הזה, הוא נראה כמו חיילים של משחק.
הלוגו המוצלח ביותר נמצא השלישי והאחרון במלבן השני מימין, סגול אפור.

• הוסף לסימניות
הכי ימני למעלה
ה"חיילים" לא הכי בקטע - אף על פי שהביצוע מדהים

• הוסף לסימניות
טוב מאוד! אכן תפקידם של ה"חיילים" (זה אמור להיות אריזות איפור?) לא ברור אומנם מעוצבים היטב,אבל אם אכן מדובר באריזות איפור (אודם וכדומה..), אזי יש כאן קצת פספוס.
אין ספק שהעיצוב עצמו מרשים, הצבעים מעולים לנושא. היתי מציעה לך להמשיך בכיוון הזה, (הלוגו "החיילי " הכי נקי), רק לעבוד עוד על האלמנט, על מנת שהחיילים יהפכו למה שהם אמורים להיות.

• הוסף לסימניות
יו, איזו התקפה של לוגואים... נלחצתי לרגע...

תדללי קודם את מה שלא בא בחשבון (דוג'- הלוגואים בצד ימין למטה)

הלוגו שלקחת, נראה כרגע כמו חיילי צעצוע, נסי לשוות לו מראה "ליפסטיקי" יותר.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו לפני, קשה להמליץ ללא מספור.
תעלי שוב את הקבצים בצורה מסודרת

• הוסף לסימניות
מרוב קבצים לא רואים את היער
החיילים, אלו בקבוקי בושם, לא?

• הוסף לסימניות
לגבי הבקבוקי בושם - אם את הולכת על משהו מופשט - אז עד הסוף.
מספיק פה עיגול ומלבן, ואולי איזה רמז לתלת מימד עם משחקים של נגטיב (להשתמש בחלל לבן כדי להשלים את הצורה)
ככה - זה לא כאן ולא שם, וזה לא ברור מספיק.
גם אני אהבתי את הסגול-אפור, אבל זה סגנון ממש אחר. הבקבוקים זה יותר מודרני והסגול יותר קלאסי. השאלה מה קהל היעד. אם צעירות - לכי על הבקבוקים לדעתי, אבל תעשי מהם משהו ממש טוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי הבקבוקים ממש קולע- רק אני חושבת שכדאי לך לשנות אחד מהם לעגול יותר או משו בסגנון כדי שיהיה ברור שזה בשמים , איפור וכו',
הייתי מפחיתה גם בצבעים קצת שיראה פחות פורימי....
אבל סה"כ הרעיון ממש יפה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שהתאמץ והגיב (:
זו מכירה ידועה יש להם פרסומת בכח הפרסום של הכוכבים בגווני סגול "פנינת האיפור בישום קוסמקיקה וכו..."

המכירה כפי שראיתיהיא מקום שבהחלט יש בה מה לראות שם ולקנות יש איכות יש מבחר יש נוחות.
אשית התחברתי ללוגו עם בקבוקונים מאוד דווקא לא ראיתי בהם חיילים אבל הרב קובע(:
קשה לצאת מקיבוע של הקופסאות אז אם יש למישהו רעיון לכיוון של שיפור לבקבוקונים אשמח מאוד לשמוע ואודה עוד יותר.
בנוסף הייתי שמחה לשמוע חו"ד על המלל ושאר הדפ]ים.

תודה רבה ענקית!!!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
בתחום "החיילים" אולי אם תשני את הראש לצורות (פקקים) שונים אחד מחברו ,יהיה יותר קל להבנה כבושם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;534400:
לגבי הבקבוקי בושם - אם את הולכת על משהו מופשט - אז עד הסוף.
מספיק פה עיגול ומלבן, ואולי איזה רמז לתלת מימד עם משחקים של נגטיב (להשתמש בחלל לבן כדי להשלים את הצורה)
ככה - זה לא כאן ולא שם, וזה לא ברור מספיק.
גם אני אהבתי את הסגול-אפור, אבל זה סגנון ממש אחר. הבקבוקים זה יותר מודרני והסגול יותר קלאסי. השאלה מה קהל היעד. אם צעירות - לכי על הבקבוקים לדעתי, אבל תעשי מהם משהו ממש טוב.

אריאלס תודה רבה על ההסבר המפורט והזמן שהוקדש לכך:)
לא כ"כ הבנתי את כוונתך איך אני מפשטת ועדיין משאירה תחושה של תלת מימד?:confused:

• הוסף לסימניות
פעם הבאה להעלות עם מיספור. פשוט לטובתך!
ממש התחברתי ללוגו השני, מימין בשורה השניה. מקווה שהובנתי. עם מסגרת ירוקה מעוגלת.

• הוסף לסימניות
החיילים, החיילים, החיילים.
טוב, אנשים הפנימו!

• הוסף לסימניות
לא יודעת, לא ראיתי חיילים בכלל ..
לדעתי הבקבוקונים של הבושם ממש מוצלחים, אולי תשאירי אחד מלבני ומוארך והשני בושם עגלגל
והשלישי משולש ואז כל חובבי השחמט לא יראו חיילים..
בכללי ממש יפה!

• הוסף לסימניות
בכללי ממש עבודות יפות,
גם אני לא ראיתי חיילים,

• הוסף לסימניות
סתם המלצה בלי קשר ללוגו.

לטובתך האישית, אף פעם אל תעשי יותר מלוגו אחד ללקוח, אחד מושקע אבל אחד בלבד.
בד"כ לוגו מושקע, שאת יודעת שהוא מנצח, הלקוח גם יאהב.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הלוגו עם הבקבוקונים יפה ומובן (הצלחתי לראות חיילים רק לאחר עיון....) רק מאד לא יוקרתי.
במיתוג עסק של איפור כדאי לשדר יוקרתיות וסטייל.
אלא אם כן את רוצה שיבינו שזו מכירה עממית עם מחירים בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה