כללי ללוגו - פורטל לימודים דתי חרדי

• הוסף לסימניות
הרבה זמן לא העליתי :)

"יש לימודים" הינו פורטל לימודים גדול ומקיף שמכיל את כל המכללות ומוסדות הלימוד לציבור הדתי והחרדי שיש בהם מסלולי לימוד נפרדים לגברים ונשים.
נקודת הבידול בין הפורטל "יש לימודים" לשאר הפורטלים העוסקים במידע על מקומות ומסלולי לימוד שונים, היא נקודה חזקה מאד - יש הרבה אתרי לימוד דומים במגזר הכללי. אבל אתר ייעודי למגזר שומר תומ"צ יש בודדים, אולי אפילו רק אחד (סטנדר). לכן היה חשוב להדגיש את הרעיון. שזה בעצם מהות האתר.

הפונט שבו בחרתי להשתמש הוא פונט מודרני ומרובע המשדר חדשנות לצד מקצועיות (הפונט "מטאלי"). לצד פונט כתב יד ברור וזורם ("לידר")

הלוגו מורכב מסמל אייקוני, בלי קשקושים מיותרים. זה בעצם כובע אקדמאי, אבל נראה תורני, מזוית שונה זה נראה כמו ספר על סטנדר, ואפי' החוט היורד ממנו יכול להתפרש כציצית... וחוץ מזה שיש לו טון היי-טקי (אחרי הכל, מדובר בפורטל אינטרנטי...)

אשמח לשמוע את דעתכם המחכימה!

קבצים מצורפים

• סקיצות לפורטל יש לימודים-04.jpg
    KB 355.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
גם אני סגורה על השני
אבל הייתי שמחה לשמוע דעות בכללי על הלוגו, לא רק הראשון או השני...
כמו"כ הערות / הארות לשיפור

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו השני.
כדאי לעלות או להוריד את המשפט "בחירה קלה להשכלה כהלכה". המיקום שלו מעצבן בעין...
אוות דבר לגבי האייקון. להוריד אותו יותר על האות י' או לעלות אותו למעלה.

• הוסף לסימניות
לדעתי,
בחירת הפונט (מטאלי) לא מספיק טובה
הוא מדי רך ועגול ל"לימודים"
גם את הטון ה'כחול' הייתי מעלה
נהניתי מהשימוש באייקון הגרפי, הוא מעולה בעיני (קצת ליטוש בעובי הקווים ישביח)

• הוסף לסימניות
את האמת?
לדעתי לא מספיק טוב.

האייקון מורכב מידי, הפונטים שחוקים ולא יושבים טוב, ובאופן כללי בלוגו משתדלים לפשט כמה שיותר, וככה שהשקיפות על האותיות מכבידה מאוד.

הקיצר, יצאתי רעה...

• הוסף לסימניות
יפה...
לדעתי ואני רואה שגם לדעת קודמי השקיפות על האותיות מיותרת וכן הפונט של "בחירה...." הייתי מחליפה לפונט אחר לא כתב יד....

• הוסף לסימניות
ההערות לדעתי בלבד:
סלוגן שעולה על הלוגו די מוזיל אותו.
האובייקט מורכב מידי.
הצבעים מצוינים. שם האתר מסורבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה