כללי ללוגו ראשון שלי

• הוסף לסימניות
זה לחברה. היא רוצה לקרוא לעצמה B NATORAL קוסמטיקה טבעית. נתבקשתי להכין לוגו שיהיה זורם, יוקרתי, משדר טבעיות ובעל צורה ריבועית. הכנתי את הלוגואים הללו. אבל לדעתה כולם פשוטים מידי חוץ ממספר 6 שהוא חביב. חשוב לי להצליח בזה כי מבחינתי לעשות לוגו שה"לקוחה" תהיה מרוצה ממנו זה אתגר. אז אשמח לכל רעיון וכן לדעה כנה לגבי הלוגואים. (למרות שהיא לא אהבה אני רוצה לדעת אם הם באמת נחשבים ללוגואים ואם משהו מהם נחשב ללוגו טוב)

קבצים מצורפים

• b2.jpg
    KB 12.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
6 נראה הכי טוב אבל גם הוא בעייתי בעייני, קודם כל העלה צריך איכשהו להתחבר לB.
כרגע זה קצת צירוף של כמה דברים, בכללי הוא נחמד

5 גם
3 לא נראה לי שזה נקרא לוגו, אין קשר בין האובייקטים
2 העיגול הזה כבר טחון מידי, (נראה לי)
4 פשוט
1 קצת עבודה אולי תשפר אותו

נ.ב. אני אישית לא אוהב לוגואים מרובאים אלא שטוחים, מתלבש על כל דבר בנוחות יותר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
1 הכי יפה!

• הוסף לסימניות
1 מעולה , זורם יותר מכולם ונקלט בעין היטב. לדעתי אין צורך לשלב צורת פנים על מנת לשדר קוסמטיקה (כמו ב6) ואפשר להציץ בלוגואים של חברות קוסמטיקה מוכרות ולהבין. כל השאר מעט מסורבלים, מלבד 4 ו5 שאולי יכולים להתאים עם עבודה נוספת. המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
הלוגואים שהצגת אינם בעלי צורה ריבועית.
אלו פשוט לוגואים שמוקפים במסגרת ריבועית, ואני מניחה שלא לכך היתה הכוונה.

אני מציעה לך לנסות ליצור לוגו שמנצל בצורה חכמה יותר את הריבוע עצמו.
ניתן להשתמש בנגטיב, לחתוך חלק מן הריבוע, גשטאלטים (המונח גשטאלט בהשאלה לתחום העיצוב, מתייחס ליצירת חללים אשר העין משלימה אותם לכדי צורה, כמו הציור המפורסם של שני הפרצופים אשר נוצר ביניהם בעין חור בצורת גביע).

לגבי יוקרה - פלטת הצבעים וכן הפונטים המוצגים אינם מזוהים עם יוקרה.
כדאי לבדוק כיצד נראים לוגואים של חברות יוקרתיות בתחום הקוסמטיקה.
למשל (מה שעלה לי בשלוף) הלוגו של "חוה זינגבוים".

• הוסף לסימניות
בשביל לוגו ראשון- לא רע!
אני הייתי הולכת על 5- עם עוד שיפוצים.

• הוסף לסימניות
בשביל לוגו ראשון- לא רע!
אני הייתי הולכת על 5- עם עוד שיפוצים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.. אתם לא מבינים כמה העצות והתובנות שלכם עוזרים. לקחתי לתשומת ליבי כל הערה ואני אשב על זה, אשפץ ואעלה מחדש. שוב - ממש ממש תודה. אין כמו הפורום הזה...

• הוסף לסימניות
מנסה שוב

שיניתי צבעים ויצרתי אחרים.האם הם טובים יותר? תודה רבה מראש...

קבצים מצורפים

• bb.jpg
    KB 15.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה לי של- 5 יש הכי הרבה פוטנציאל, אולי גם ל- 2. 3 הכי לא.

• הוסף לסימניות
1' 4

• הוסף לסימניות
5 ממש יפה מקצועי מעניין וחי (מקבוצת הלוגואים הראשונים שפרסמת)

• הוסף לסימניות
5!!!

• הוסף לסימניות
כנ"ל

• הוסף לסימניות
וואו ממש יפה ללוגו ראשון!
יפה ששיפצת. תשקיעי עוד קצת בלוגו שהלקוחה תבחר ויצא לך מעולה!!
את על הגל.

• הוסף לסימניות
5 , משדר יותר יוקרה, כפי שרצית ויחד עם זאת את ה"טבעי".
נסה להפוך את העלים למשהו פחות מוגדר, יותר משיכת מכחול, קווי מתאר של עלה . לדעתי זה יקפיץ את הלוגו.
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי או 1 מהעמוד הראשון עם קצת שפוץ
או 5 מהחדשים....
כדאי קצת להציץ על לוגויים מחברות אחרות על מנת לקבל השראה....
בהצלחה....
וכל הכבוד

• הוסף לסימניות
א. ב-2 יש משהו יפה יותר בצבעים אבל הם פחות מתאימים לטבעי..
ב. לדעתי כדאי לך לשחק עם ה בי והפרח בשילוב יותר מעניין.
ג. הפונטים של 1 ו3 טובים יותר בעיני.
ד. אפשר לזרום יותר גם עם הקומפוזיציה של הלוגו.
ה. ולסיום- אנגלית תמיד יותר יפה טיפוגרפית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה