נכתב ע"י arye770;891503:הפונט נותן תחושה של גרפיקה משנות ה80,
תודה רבה על הארות ובעיקר שמחתי שלפחות אני יכול לכתוב נסיון משנות ה 80.....נכתב ע"י arye770;891503:2- הפונט נותן תחושה של גרפיקה משנות ה80, אותיות קרטון גזורות כאלה...
נכתב ע"י arye770;891506:אוי, כמה קשה לעצב לעצמך..!!
אני מתבייש לומר, אבל כבר חודשים אני רוצה להוציא כרטיס ביקור לעצמי.... כבר 10 סקיצות יש לי, אבל (הלקוח) אני לא מרוצה!
מה יהיה?
נכתב ע"י CCגרפיקה ועימוד;891557:תודה רבה על הארות ובעיקר שמחתי שלפחות אני יכול לכתוב נסיון משנות ה 80.....![]()
נכתב ע"י גרפיks;891550:נראה לי דוקא מאוד מקורי...
לדעתי חבל להשקיע בלוגו, צריך להקדיש את האנרגיה הענקית הזו כשמקבלים הצעת עבודה, לעבוד עם כל הנשמה ואז הפרסום הוא פי אלף מלוגו, (ואחרי שכבר מתמחים בנושא אז אין בעיה לעצב לוגו)נכתב ע"י גרף הול;891559:אני אישית, כשבאתי לעצוב לעצמי לוגו וכרטיס וכוליי, לקחתי רעיון זה בחשבון.
אז לכן לפני שהתחלתי, ניסיתי לצייר לי את זה בראש כמה שיותר, ואח"כ בביצוע לרוץ מבלי לעצור. ורק ככה יצא לי משו מושלם (עם הרבה מחמאות).
כי אם נתחיל להוסיף ולשפץ - לא נגיע לעולם לכלום (כנ"ל).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים