כללי ללוגו

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
צבעונית יפה.
כדאי להוריד את המלבן הכחול מלטה ופשוט לכתוב את הטקסא עצמו בצבע כחול.
זה יראה יותר נקי לעין.
האלמנט מענין מאד ויושב טוב.

הצלחות!

נכתב ע"י לאהש;1011157:
לוגו למאמנת ילדים ומתבגריםצפה בקובץ המצורף 162285

• הוסף לסימניות
נראה לי שמדובר ב-CBT

• הוסף לסימניות
שאלה אישית - מי זו דסי נפחא הזו??? אישה או בחורה???
מענין אותי אם זה זו שאני מכירה...

• הוסף לסימניות
לוגו יפה מאד.
1) כמו שכבר כתבה "בית" המלבן מקבע את הלוגו ולא מתאים לו כלל.
2) הייתי מורידה את הקו שמחבר בין הילד לפרפר.
3) צריך ליישר את ה"cbc" לשאר הכיתוב.
4) לקצר את המלל מתחת ללוגו, כיוון שבהקטנה לא יראו את הטקסט.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;1011200:
לוגו יפה מאד.
1) כמו שכבר כתבה "בית" המלבן מקבע את הלוגו ולא מתאים לו כלל.
2) הייתי מורידה את הקו שמחבר בין הילד לפרפר.
3) צריך ליישר את ה"cbc" לשאר הכיתוב.
4) לקצר את המלל מתחת ללוגו, כיוון שבהקטנה לא יראו את הטקסט.

בהצלחה!
זה עפיפון משודרג סמל למעוף

• הוסף לסימניות
הפרפר עם החוט עושה תחושה של פרפר שקשרו אותו והוא כבר לא יכול לעוף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה