כללי ללוגו

• הוסף לסימניות
הלקוחה רוצה שישדר
יוקרה וגם איכות בלי פשרות
מה דעתכם? על איזה ללכת, ומה אפשר לשפר?

• הוסף לסימניות
לצערי אני נאלצת לקטול.
הלוגו לא משדר יוקרה כי אם יותר בכיוון של חביבות / נוחות.

לדעתי, קחי איזה פונט מסולסל באנגלית או לחילופין פונט דק ויוקרתי. ואם את בעד אלמנטים אולי תלכי על עקבים או משהו בסגנון שמשדר את היוקרה שבנעל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בכלל לא יוקרה, אבל מאד מתוק אם זה נעלי ילדות מאד מתאים,
(1 או 2 - עם עוד קצת שיפורים קלים)
(אהבתי את הרעיון של ה-h ב- 2 אבל חייבים משחק עם פונטים שונים
הצבעים, מאד אירופאיים ומתאימים.

לתשומת לב...
בעברית: "נעלי יוקרה אירופאיות" ולא"אירופאיים"

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

...

• הוסף לסימניות
סתם קישקתי

אני אפילו לא מבין את משמעות המילה
אבל אני חושב שכך נראה הכיוון של "יוקרתי" באנגלית

קבצים מצורפים

• לוגו אירופאיות.pdf
    KB 10.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינטל;1063265:
אבל אני חושב שכך נראה הכיוון של "יוקרתי" באנגלית

יש צדק מסוים בדבריך אבל בכל זאת מהלוגו שלך עד לחנות לנעלי יוקרה קצת רחוקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1063206:

ברשותך,
לדעתי קודם כל יש להשתמש בטיפוגרפיה מאד מהוקצעת ונקיה. זה יוצר יוקרה חענ"ד.

פונט סאנס סארפי נקי ללא קישקושים ועיטורים.
ואולי אייקון פשוט מאד.
למה לך הסרטים האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה