כללי ללוגו

• הוסף לסימניות
כהמשך לזה
מה דעתכם עכשיו?
ה'סלוגן' זמני לגמרי.

קבצים מצורפים

• מיטל נקי .PNG
    KB 11.7 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
יש כאן יותר מידי אלמנטים בשביל לוגו

• הוסף לסימניות
לענ"ד שני האלמנטים קצת מסרבלים את התדמית.
עדיף אלמנט אחד שיזכרו וישייכו בכל מצב. מכיוון שהשקית לבד עשויה להיראות כמו פעקאלע ;) אולי עדיף להצמד לדובדבן שמשרת יפה את המטרה, או ליצור אלמנט דמוי "נשיקה" מזולפת שייתן אווירה.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לעשות את זה הגיוני, להתחיל להשפריץ מתחילת המילה ממש, ז"א מהקו שמתחיל את האות m'
ובכלל שזה ממש יראה כמו השפרצה (הפונט) זה אפשרי? כי אז זה יהיה מושלם :)

• הוסף לסימניות
השקית זילוף הכרחית?

• הוסף לסימניות
השקית זילוף וגם הדובדבן הם דרישה של הלקוחה.
(שלקח לה הרבה מאוד זמן להחליט עליהם... ורק עליהם- ז"א שהיא הורידה כמה אלמנטים...)

• הוסף לסימניות
אני אישית לא התחברתי,
מדי קיצ'י...
אם לא אתם, לא הייתי מבינה שמדובר בשקית זילוף...:eek:

• הוסף לסימניות
אני ישר ראיתי שקית זילוף - אולי בגלל שאני משתמשת בזה הרבה
את הדובדבן בקושי ראיתי...

אולי כדאי לעצב את השקית שילוף בצורה יותר מופשטת

או ליצור מהעותיות מרקם קציפתי כאילו זלפו אותו מהשקית זילוף
ואז יש תזכור לשקית זילוף בלי לראות אותה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה