כללי ללוגו

• הוסף לסימניות
הלוגו צריך לעבור עד הבוקר ללקוח,
חו"ד לשינוי חשובה במיוחד!!

קבצים מצורפים

• 1111111232222.jpg
    KB 42.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד.
הארותי:
הטקסט השחור בולט מאוד, ובגלל שהאנגלית זה גם כתב מחובר,
רואים קודם כל את ה"תקשורת". אולי תנסי בכחול כהה?
לגבי הסמל (הגלובוס) - נסי לצבוע ללא גרדיאנט, זה ישדרג אותו.

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת על כחול כהה
לגבי הגדיינט אולי תהפכי שהבהיר יהיה למעלה ?
בכל מקרה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
יפה ובנוי טוב.
לי הפריע בעיקר מעברי הצבעים והשחור שלדעתי קצת לא שייך.

• הוסף לסימניות
אוקי, שיניתי את השחור...
וכן שינתי את ה-s ליותר יציבה ופחות אלגנטית...
לגבי הכדור--אם אני משנה לצבע אחד הוא הופך לעיגול שטוח,וזאת לא המטרה...

קבצים מצורפים

• 12369.jpg
    KB 59.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לדעתי, מעבר הצבעים בקודם היה יותר טוב. לגבי העיגול: תחפשי כפתורים עגולים באינטרנט ותראי איך הם צבועים. העיגול שלך הוא לא מספיק עיגולי.

ואגב, את יכולה להראות ללקוח כמה אפשרויות, אבל תראי רק אפשרויות שתהיי שלמה שהוא ישתמש בהן.

הכחול - מצויין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לוגו נהדר, רץ היטב, בקו צעיר. נראה לי שמרחק יותר גדול בין המילה "סים" למילה "תקשורת" ישפר את המראה. (תנסי)

• הוסף לסימניות
לגבי הכדור, התכוונתי לתת לו נפח ללא גרדיאנט
האור מגיע מכמה כיוונים וזה קצת מוזר.

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הפונט הקודם של "סים",
או אם תלך על זה, לא כדאי שגם המילה "תקשורת" תהיה בהטיה? זה נורא מפריע לי בעין- מילה אחת בהטיה ומעליה ממש מילה ללא הטיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה