כללי ללוגו

• הוסף לסימניות
זה לוגו לבחורה שעוסקת בתחום האיפור,השיער,הציפורניים וכו וכו....אני ישמח לקבל חוות דעת, עצות לשיפור והערות....תודה רבה

• הוסף לסימניות
חגית. קודם כל ברוכה הבאה!!!
ודבר שני- לא רואים קובץ...

• הוסף לסימניות
ברוכה הנמצאת..

עכשיו אני מעלה פשוט שכחתי מקודם

קבצים מצורפים

• לוגו אביה.pdf
    1.4 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
קודם כל "ברוכה הבאה"
פתחתי את הלוגו נראה מענין, למרות שקשה להתרשם בגלל הכהות... (יתכן שזה המסך שלי...)
וד"א מומלץ לעלות בjpg.

• הוסף לסימניות
התחלה נחמדה.
הכהות הרבה גורמת שלא יהיה ברור.
העיגול מסביב לא הכי מתקשר לעסק ובכל מקרה הוא מדי גדול ותופס נפח מיותר.

הרבה הצלחה!:)

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם...

עבדתי על הקטע של הכהות...וניראלי שעכשיו זה בסדר..
הרקע הצבעוני גם עכשיו וגם העגול הקודם זה רק בשביל לראות אך זה יהיה עם רקע...זה ממש לא חלק מהלוגו. אני ישמח אם תחוו את דעתם אם צריך להעיר-חופשייייי!
עוד לא סיימתי לעבוד עלזה ולפני שאני ימשיך רציתי את דעתכם...
עם איזה מהם להמשיך?....כדאי לשנות משו בלוגו?..או אולי את כולו?

קבצים מצורפים

• אביה סקיצה 2.pdf
    1.4 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זה מאוד חמוד
הצבע של הרקע מדי כהה , נראה לי שכדאי שהגוונ יהיה יותר חי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חגית, הלוגו השני יפה יותר, בהצלחה וברוכה הבאה

• הוסף לסימניות
הי, ברוכה הבאה!
השיפור ממש מעולהה!
אני אהבתי יותר את הכיוון של הסגול (יותר נשי, אבל צריך לשפר טיפה-אולי להבהיר?)
בכולמיקרה, לוגו אמור להיות כמה שיותר מינימלי, ואצלך הוא טיפה עמוס. לדעתי תבחרי או את הפרחים או הקווים שמתחת.
ואני יותר אהבתי את הצבע של הפרחים מאשר את של הקווים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לשתיכם.....גאולונת אני איתך בעניין הזה אבל אני ישאיר את ההחלטה ללקוחה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה