כללי ללוגו

• הוסף לסימניות
השם של הארגון אומר הכל...
אלו רק סקיצות ראשוניות
אשמח לקבל חו"ד ללוגואים. (אם יש כיוון...)

שום דבר כאן לא סופי, גם לא הצבעים זה רק להדמיה..
כמו"כ הלקוח ביקש שיהיה בצורה עגולה

תודה מראש לעונים

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    KB 920.5 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
לא רואים כלום

• הוסף לסימניות
3-4 בכיוון טוב, צריך עדיין שיפור
בצלחה

• הוסף לסימניות
דווקא התלהבתי מהרעיון של 1 יש בו משהו חדש וייחודי בניגוד ל3 ו-4 שאני מכירה כמה מוסדות שמשתמשים באותו רעיון. אבל כמובן שצריך עוד לעבוד על זה ולדעתי להוריד את העיטורים שבקצה החצי עיגול החיצוני, כי הם לא יושבים שם טוב ואפילו מיותרים.

ועוד משהו קטן אם את הולכת על 1 אז תוסיפי את קצה הסימניה שיש ב2 הוא מוסיף הרבה

• הוסף לסימניות
1 לדעתי הכי משקף את ה"בא"י". ו3 ו4 יפים מבחינת הצבע אך לא מייחדים את התורה שבא"י

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;598820:
דווקא התלהבתי מהרעיון של 1 יש בו משהו חדש וייחודי בניגוד ל3 ו-4 שאני מכירה כמה מוסדות שמשתמשים באותו רעיון.

נכתב ע"י ggg;598821:
1 לדעתי הכי משקף את ה"בא"י". ו3 ו4 יפים מבחינת הצבע אך לא מייחדים את התורה שבא"י

אופס... אז כנראה שכן יש אחווה...

• הוסף לסימניות
ב-4 מתחיל לקרות משהו טוב.
הייתי מפתחת אותו.

• הוסף לסימניות
1- נהדר ומתאים מאד אך בלי העיגול שמתחת לגלובוס
5- ג"כ משדר חוזק ומביע את הרעיון של להחזיק תורה. (העיגול מסביב הזכיר לי מטבעות)
3,4 קצת נדושים וגם לטעמי קלילים מדי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1-2 נחמדים אבל מזכיר את אור החיים
5 מסובך
3 נדוש
4 למרות שכרגע הוא נדוש אפשר לפתח את הדפים
ל- כמו שמש(אור) ושיהיה מעניין ושונה

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על הכיון של אחד, הוא מקורי ויפה
יש בו רק בעיה שהספר בתוך העיגול מזכיר לי תפוח נגוס..
אולי תוציאי מהעיגול את השוליים שלו, או משו כזה...

• הוסף לסימניות
אהבתי את 4 ו-5. (בעצם נגררתי לאהוב את 4 רק אחרי שנעמה סימנה אותו, כי יש לה טעם טוב..) בכל מקרה, מה קשור כדור הארץ לקרן של א"י? אם קשור, אפשר אולי לעשות את 5 עם הגלובוס במקום גלגל ההצלה. סה"כ ממש כיוונים מוצלחים!

• הוסף לסימניות
לדעתי 4
לגבי הטיפוגרפיה- הייתי עושה פונט יותר מקראי

• הוסף לסימניות
5 מקורי ויהיה טוב בשיפוץ קל.

• הוסף לסימניות
היי

הייתי אומרת 5 בשילוב של 4
ממש אהבתי את הגוונים....
בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
נסיון להגיב בלי עדריות.
3 ו4 הכי יפים לטעמי. על אף ש4 הוא מידי פשוט או נדוש. וב3 משום מה לא נראה לי שכך נראה ספר פתוח אולי הכריכה יותר מידי גדולה ביחס לדפים.
1 גם יפה אבל מסמל משהו עולמי ולאו דוקא א"י.

• הוסף לסימניות
ל-1 יש כיון חדש ויפה
גם 5 מאוד מוצלח
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
5 יפה, צריך עדיין שיפור.. כדור הארץ מרחף אולי כדאי להוריד אותו למטה ..

• הוסף לסימניות
4, אך לאחר עיבוד נוסף.
השאלה אם זה יצא מספיק ברור בדפוס.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה לכל העונים!!

בעקבות אשכול העדריות... כנראה שכל אחד מנסה לכתוב אחרת לגמרי מהשני... (גם זה חיסרון):)

ב-4 מתחיל לקרות משהו טוב.
הייתי מפתחת אותו.

לאיזה כיוון את מציעה להמשיך לפתח?

אהבתי את 4 ו-5. (בעצם נגררתי לאהוב את 4 רק אחרי שנעמה סימנה אותו, כי יש לה טעם טוב..) בכל מקרה, מה קשור כדור הארץ לקרן של א"י? אם קשור, אפשר אולי לעשות את 5 עם הגלובוס במקום גלגל ההצלה. סה"כ ממש כיוונים מוצלחים!

אם לא הבנתם את הרעיון של כדור הארץ, רציתי לבטא את התורה ומשהו שמחזיק אותה,
אז דבר ראשון על שלשה דברים העולם עומד...
ובנוסף כדור הארץ (מעין גלובוס) בא לבטא גם משהו שמחזיק, אז במקום שהוא מחזיק את העולם, הוא מחזיק ספר

לדעתי 4
לגבי הטיפוגרפיה- הייתי עושה פונט יותר מקראי

הפונט רק להדמיה... ברור שהוא ישתנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה