כללי ללוח קיר המתפרסם ברחוב

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם/ן!

הציעו לי לעצב לוח קיר שיתפרסם מידי שבוע ברחוב (הפרסום הוא באזור חרדי בעיר מעורבת, כך שזה לא תפוצה כמו בב"ב או בי-ם...)

א. איך מתמחרים דבר כזה גלובלי/ שעות?
ב. אם לפי שעות- כמה הייתם לוקחים לשעה?
ג. כמה אני אמורה לקחת על הגריד הראשוני? (בגודל של בערך A3)

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
ב״ה

הייתי לוקחת על עיצוב גריד מחיר x, לפי רמת הביצוע האישית, קושי הביצוע, וכדו׳.
על כל מודעה נוספת y₪. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי לוקחת מחיר קבוע לשבוע
על עצם זה שאני מתעסקת איתם, ומחוייבת להם

• הוסף לסימניות
תודה לעונים,

לגבי הגריד- כמה מקובל לקחת על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
ב״ה

מצו״ב לינק למחירון שהעלו פה בעבר. אני לא הייתי סומכת רק ע״ז, אלא בודקת מה הדרישות שלהם בדיוק, ז״א, האם הם מביאים לך כקובץ וורד/הודעת מייל את כל המלל, ואז את עושה את העיצוב או שהם מביאים לך את הרעיון ואת צריכה למנף אותו וכיוצ״ב. כל מקרה לגופו ורק לאחמ״כ הייתי קובעת מחיר לגריד.. בהצלחה!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ixLt5_8TRaa_V9cw2E_QNpeLXTJHeKmxzWDen3WkuD0/edit#gid=0

• הוסף לסימניות
ב״ה

לענ״ד המחיר המינימלי מיועד למתחילים, את תבחרי כבר איך לדרג את עצמך..:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה