- הוסף לסימניות
אז איפה?המילים "לנשואות בלבד" הן הזמנה מושכת ומגרה לנערות ובחורות לקרוא ספר כזה לפני כל ספר אחר המיועד להן...
ספרים המיועדים לנשואים לא אמורים להמכר על מדפים בחנויות ספרים רגילות.
אז איפה?המילים "לנשואות בלבד" הן הזמנה מושכת ומגרה לנערות ובחורות לקרוא ספר כזה לפני כל ספר אחר המיועד להן...
ספרים המיועדים לנשואים לא אמורים להמכר על מדפים בחנויות ספרים רגילות.
פשוט לקרוא את המאמר של @רותי קפלר באתר "צריך עיון".מוטב לא לדון על זה כאן. אם הנהלת הסמינר חושבת שהספר הוא הבעיה של בנות אלה, ואי הקריאה בו - תהווה פיתרון - תסלחו לי. לא רוצה להתבטא בחריפות. רק כדאי שנגדל.
את יכולה להעלות את זה?פשוט לקרוא את המאמר של @רותי קפלר באתר "צריך עיון".
את יכולה להעלות את זה?
זה מעניין אותי.
כי הוא ימחק?זה לא מיועד לגולשי פרוג.
איזה סמינר? כתבי לי באישי.עד שהנהלת הסמינר יצאה ממש נגד הקריאה של הספרים.
המילים הללו הן תמרור עצור! לכל אמא שרואה את ביתה קוראת בספר הזה.המילים "לנשואות בלבד" הן הזמנה
כי הוא ימחק?
.
איזה סמינר? כתבי לי באישי.
המילים הללו הן תמרור עצור! לכל אמא שרואה את ביתה קוראת בספר הזה.
אם אמא לא יודעת מה טוב לביתה לקרא. אחרי כזה תמרור. היא תבדוק...
התקשרה אלי אמא לילדה בכתה ח' האם הספר לילה ולא דומיה מתאים לבת שלה לקרא... שאלתי אותה, למה שמו הזהרה? למען המליצה? והיא ענתה שרוב חברותיה של ביתה קראו את הספר וגם הבת שלה רוצה... הצעתי לה לקרא את הספר ולהקריא לבת שלה קטעים חמודים של בדיחות ועוד כאלו שאין בהם בעיה...
ולכל הבחורות שקוראות על אף ההזהרה האחריות היא שלהן בלבד.
מהו האתר הזה?כשהוא נמחק, הוא נמחק לבקשתי.
יש בפרוג קשת רחבה של גולשים, לא לכולם מתאים לקרוא כל דבר.
מי שצריך ומתאים לו, יודע.מהו האתר הזה?
מדברת בחידותמי שצריך ומתאים לו, יודע.
מהו האתר הזה?
מדברת בצורה הכי ברורה:מדברת בחידות![]()
ויש עוד ספר על בעל שלא ספר לאשתו פרט מאד מהותי במשך שנים ועל הצורה בה הוא הסתיר זאת,
יכולות להסביר לי איזו הסתכלות זה נותן על חיי זוגיות בעיני הבחורות? (אישית קראתי בתור בחורה)
ומה אם לקחת בחשבון את הנשים שלצערנו חוות קשיים בתוך הבית??
איזה סמינר? כתבי לי באישי.
המילים הללו הן תמרור עצור! לכל אמא שרואה את ביתה קוראת בספר הזה.
אם אמא לא יודעת מה טוב לביתה לקרא. אחרי כזה תמרור. היא תבדוק...
התקשרה אלי אמא לילדה בכתה ח' האם הספר לילה ולא דומיה מתאים לבת שלה לקרא... שאלתי אותה, למה שמו הזהרה? למען המליצה? והיא ענתה שרוב חברותיה של ביתה קראו את הספר וגם הבת שלה רוצה... הצעתי לה לקרא את הספר ולהקריא לבת שלה קטעים חמודים של בדיחות ועוד כאלו שאין בהם בעיה...
ולכל הבחורות שקוראות על אף ההזהרה האחריות היא שלהן בלבד.
ומה אם לקחת בחשבון את הנשים שלצערנו חוות קשיים בתוך הבית??
כל בחורה שיש מעט שכל בקודקודה, וקוראת את המילים: לנשואות בלבד - פותחת את הספר מיד,
ומחביאה אותו בארון העליון עד שהיא גומרת לקרוא אותו בנשימה עצורה
כמה שכל מילה נכונה!!!היה לי די הרבה שכל בקודקודי, כבחורה.
לא פתחתי שום ספר שיועד לנשואות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים