ללמוד את אורגניות YAMAHA

• הוסף לסימניות
שמתי לב שרבים פה משתמשים באורגניות של YAMAHA החל מהדגמים הפשוטים בסדרת ה PSR ועד לטיירוס האגדי.

לא כולם טובים באנגלית ולכן בהרבה אופציות לא יודעים להשתמש וחלקם אולי אפי' לא יודעים שקיימים.

דרך אחת זה נסיון וטעיה ועוד דרך זה לשתף וללמוד א' מהשני.

האם פה זה המקום?

• הוסף לסימניות
שמירה בבנק

אפתח במשהו פשוט בנוגע ל REGIST BANK :
אני רוצה לשמור על אותו בנק מקצב וצליל. זה פשוט, אבל אני רוצה להגדיר גם שאוכל לבחור רק את הצליל ללא המקצב, כלומר 2 תפקידים על אותו בנק.
האם זה אפשרי?

אני חושב שזה קשור לכפתןר הFREEZE
השאלה איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבא;1673675:
אני רוצה לשמור על אותו בנק מקצב וצליל. זה פשוט, אבל אני רוצה להגדיר גם שאוכל לבחור רק את הצליל ללא המקצב, כלומר 2 תפקידים על אותו בנק.
האם זה אפשרי?

השאלה איך עושים את זה?

מדובר בטיירוס או דגם פחות מתקדם?

• הוסף לסימניות
PSR S950

אני חושב שזה בדיוק אותו דבר כמו בטיירוס

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור בכל שאלה. :)

נכתב ע"י אבא;1673675:
האם זה אפשרי?

השאלה איך עושים את זה?

לחץ על ה-"דיירקט" (בפינה השמאלית-תחתונה של המסך), ואח"כ על ה-"Freeze". כאן תוכל לסמן מה "יוקפא" ע"י כפתור ה-"Freeze".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבא;1673781:
PSR S950

אני חושב שזה בדיוק אותו דבר כמו בטיירוס

בטיירוס יש אפשרות כששומרים את הצליל וכדו' לבחור מה ישמר, למשל אפשר להחליט שעכשיו ישמר רק הצליל והטון, או רק המקצב, או רק הצליל וההרמוני וכו', ואז לא צריך להזדקק לכפתור ה"FREEZE".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבא;1673637:
שמתי לב שרבים פה משתמשים באורגניות של YAMAHA החל מהדגמים הפשוטים בסדרת ה PSR ועד לטיירוס האגדי.

לא כולם טובים באנגלית ולכן בהרבה אופציות לא יודעים להשתמש וחלקם אולי אפי' לא יודעים שקיימים.

דרך אחת זה נסיון וטעיה ועוד דרך זה לשתף וללמוד א' מהשני.

האם פה זה המקום?

לאו דווקא ימהה. אשמח לענות בזמני הפנוי לשאלות על תפעול קורג, קטרון/סולטון וטכניקס.

• הוסף לסימניות
הקפצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה