ללמוד הנהלת חשבונות לעמותות

• הוסף לסימניות
אני קשור לכמה וכמה עמותות בחלק הניהולי שלהם, ומאוד מושך אותי להתמקצע בתחום של הנהלת חשבונות לעמותות ובהתנהלות מול רשם עמותות, 46, ביקורות וכל המסתעף, על מנת שאוכל להעניק תועלת מרובה יותר להתנהלותם של העמותות.
הסתכלתי בסילבוסים שונים של קורסים להנה"ח וראיתי שהנושא של מלכ"רים נמצא בסוף...
כמה באמת לומדים על זה בקורסים? יש קורסים שנותנים דגש לנושא הזה במיוחד?
אשמח לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
זה יותר קשור לראיית חשבון ולפרקטיקה בפועל.
אתה צריך למצוא מישהו שמתמחה בזה שיעביר לך שיעור אחד או שנים

• הוסף לסימניות
השאלה מה אתה רוצה - אם ברצונך להיות מנהל חשבונות, תלך תלמד
אם אתה רק רוצה להבין בפרקטיקה ואין לך צורך בתעודה כלשהי, אלא ע"מ להבין את המערכת יותר טוב, שום קורס של הנה"ח לא יוכל לתת לך ערך מוסף זה. וחבל על הזמן.
תלך לרו"ח שמתעסק בזה, הוא יראה את הטפסים את ההלך רוח וכו

• הוסף לסימניות
השאלה מה אתה רוצה - אם ברצונך להיות מנהל חשבונות, תלך תלמד
אם אתה רק רוצה להבין בפרקטיקה ואין לך צורך בתעודה כלשהי, אלא ע"מ להבין את המערכת יותר טוב, שום קורס של הנה"ח לא יוכל לתת לך ערך מוסף זה. וחבל על הזמן.
תלך לרו"ח שמתעסק בזה, הוא יראה את הטפסים את ההלך רוח וכו
תודה.
אני רוצה הנה"ח בדגש על עמותות.

יש משמעות אם התעודה ממשרד העבודה או מלשכת יועצי המס?

• הוסף לסימניות
תודה.
אני רוצה הנה"ח בדגש על עמותות.

יש משמעות אם התעודה ממשרד העבודה או מלשכת יועצי המס?
אין הנה"ח לעמותות
של עמותות זה בעיקרון הנה"ח רגילה לחלוטין
כמובן שיש פרטיקה של התנהלות מול הרשויות בדגש על עמותות
אבל זה לא משהו ספציפי שלומדים
זה ניסיון החיים
אשמח לעזור בפרטי

• הוסף לסימניות
אני קשור לכמה וכמה עמותות בחלק הניהולי שלהם, ומאוד מושך אותי להתמקצע בתחום של הנהלת חשבונות לעמותות ובהתנהלות מול רשם עמותות, 46, ביקורות וכל המסתעף, על מנת שאוכל להעניק תועלת מרובה יותר להתנהלותם של העמותות.
הסתכלתי בסילבוסים שונים של קורסים להנה"ח וראיתי שהנושא של מלכ"רים נמצא בסוף...
כמה באמת לומדים על זה בקורסים? יש קורסים שנותנים דגש לנושא הזה במיוחד?
אשמח לשמוע את דעתכם.
כאחד שמתעסק בעמותות ותקציבים ממשרדי ממשלה, סגירת שנה, דוחות ביצוע וכ',
לא למדתי שום מקצוע, התמקצעתי נטו מהעבודה בפועל, וזה הלימוד הכי טוב.

• הוסף לסימניות
איזו עבודה לימדה אותך? היית במשרד הנהלים או משהו כזה?
לא,
אבל התחלתי בתפקיד כעוזר מנכ"ל ובמשך שנתיים הייתי מעורב בכל ענייני הכספיים בעמותה, וכך התמקצעתי,
ברור שתמיד יש מה ללמוד, אבל את הכיוון אפשר ללמוד ולדעת תוך כדי עבודה בפועל

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר באיזור ירושלים מקום שאפשר להתמחות בתחום הנהלת חשבונות?

• הוסף לסימניות
אהה אוקיי לא שמתי לב שכתבת להתמחות. סורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה