הפונט החדש
א אילת א. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי צילום מקצועי D I G I T A L 8/10/20 הוסף לסימניות #2 יאו איזה רעיון חמוד הביצוע משגע
ל לימונדה משתמש מקצוען 8/10/20 הוסף לסימניות #4 מענדי, פשוט אלוף!!!! ממש יפה ומתוק!!!! אני בטוח שלילדים שרואים את הציור הזה, הרבה יותר קל להם לצייר!!!
מענדי, פשוט אלוף!!!! ממש יפה ומתוק!!!! אני בטוח שלילדים שרואים את הציור הזה, הרבה יותר קל להם לצייר!!!
נ נקודת מחשבה מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי עיצוב פונטים 8/10/20 הוסף לסימניות #5 חחח חזק (שילוב ביבי עם מיסטר בין.. )
משך Meshech’s AI Feed מנוי פרימיום כתיבה ספרותית פרסום וקופי צילום מקצועי יוצרי ai 8/10/20 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י מענדי ירוסלבסקי: ללמוד לצייר מלך... לחצ/י כדי להרחיב... @מענדי ירוסלבסקי לדעת לצייר ככה - זה מלך! --- הלכתי לצייר אותך...
נכתב ע"י מענדי ירוסלבסקי: ללמוד לצייר מלך... לחצ/י כדי להרחיב... @מענדי ירוסלבסקי לדעת לצייר ככה - זה מלך! --- הלכתי לצייר אותך...
משך Meshech’s AI Feed מנוי פרימיום כתיבה ספרותית פרסום וקופי צילום מקצועי יוצרי ai 8/10/20 הוסף לסימניות #9 @מענדי ירוסלבסקי הייתי חייב
מ מיכל- משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 11/10/20 הוסף לסימניות #11 אלוף!!! מרגיש שהוא ירד בזה הרגע מ"נאום קורונה" מתוח....
מ מענדי ירוסלבסקי מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום איור מקצועי 23/5/21 הוסף לסימניות #14 ממ... כן חחח אגב אחרי המבצע האחרון ממלך הוא הפך לקציצה
לאה AI (פילפילון לשעבר) מנוי פרימיום איור מקצועי • יוצרי ai 23/5/21 הוסף לסימניות #15 נכתב ע"י מענדי ירוסלבסקי: ממ... כן חחח אגב אחרי המבצע האחרון ממלך הוא הפך לקציצה לחצ/י כדי להרחיב... תעלה עוד הדרכות
נכתב ע"י מענדי ירוסלבסקי: ממ... כן חחח אגב אחרי המבצע האחרון ממלך הוא הפך לקציצה לחצ/י כדי להרחיב... תעלה עוד הדרכות