- הוסף לסימניות
?בקמפוס
?בקמפוס
כן הבעיה שאני לא יכול לכתוב שם ואני מקווה שאחד מה"מתכנתים" יראה ויעזור@למה מה קרה
זה שאלה שיותר תתאים בפורום קהילת תיכנות הם ממש מבינים בזה
יש כמה פלטפורמות לתיכנות משחקים מבוסס אנדרואיד-java ויש לאפל- swift ויש גם את ios
בהצלחה
זה אחד הדברים הנחמדים אני הייתי משתמש בזה במחשב הקודם שהיה לי והיה ממש נחמד!! אם את/ה מתמחה בזה זה תענוג. אפשר לעשות שם מלא משחקים....מצרפת קישור להורדה
![]()
@גיחצי שפומפה שמת לי תודה. אז תודה. אבל שים ל @נחמדה אחת ... זה מה שביקשתי. אבל באמת תודה.זה אחד הדברים הנחמדים אני הייתי משתמש בזה במחשב הקודם שהיה לי והיה ממש נחמד!! אם את/ה מתמחה בזה זה תענוג. אפשר לעשות שם מלא משחקים....
ממש תודה על הקישור!
שימו לייק ל @נחמדה אחת
אתר הייטק סקול מתאים לילדים ללא רקע קודם בתכנות.
הייטק סקול
יש למישהו אולי את הסרטונים של האתר הזה?אתר הייטק סקול מתאים לילדים ללא רקע קודם בתכנות.
הייטק סקול
למה זה חסום?יש למישהו אולי את הסרטונים של האתר הזה?
רק השתיים הראשונים פתוחים כל השאר בתשלום נראה לילמה זה חסום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: HennyS, חובב מיוזיק, -דינה- ועוד 8 משתמשים11 //