כללי ללקוח שיצא צדיק

• פותח הנושא dahan
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא אצלנו אבל יש תוכנית שנקראת " יצאת צדיק" ( שמנסים את בעלי המקצוע , נותנים להם להגיע ללקוח והכל מצולם במצלמות נסתרות, כביכול מציגים לו שיש תקלה רצינית אבל באמת אין ובודקים אם הוא אמין או לא )
הלקוח זכה בתוכנית והחליט להוציא כרטיס ביקור חדש.( ביקש אם אפשר להכניס את זה איכשהו)

מצורף החלק הקדמי והאחורי. אשמח לחוו"ד ואפשרויות שיפור.

חייב לציין שגם בתור לקוח הוא צדיק.

קבצים מצורפים

• דוגמא 3.jpg
    KB 192 · צפיות: 26
  • דוגמא 1.jpg
    KB 248.6 · צפיות: 21
  • צד אחורי הדמיה.jpg
    KB 151.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לדעתי השני יותר מושך, וגם יותר מתאים למקצוע (הראשון יותר יתאים למשרדים וכו').
כמו כן, פונט אחיד לאורך כל הכרטיס ביקור, ובכלל זה צד שמאל של הפרטים (זה בווינסופט כמדומני, שני זאת לפונט שמצד ימין, וכן את המספרים שיהיו של הפונט הזה).

בהצלחה צדיקים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;853486:
לדעתי השני יותר מושך, וגם יותר מתאים למקצוע (הראשון יותר יתאים למשרדים וכו').
כמו כן, פונט אחיד לאורך כל הכרטיס ביקור, ובכלל זה צד שמאל של הפרטים (זה בווינסופט כמדומני, שני זאת לפונט שמצד ימין, וכן את המספרים שיהיו של הפונט הזה).

בהצלחה צדיקים!

לא הבנתי מה אמרת על הפונט? אשמח להסבר שוב..שאוכל לתקן
הפונט שהשתמשתי בו זה אותו פונט לכל הטקס מלבד הלוגו והכיתוב באנגלית שאין לו פונט מקביל...

• הוסף לסימניות
איזה יופי.
לא עדיף לרשום יצאתי צדיק?

• הוסף לסימניות
הראשון לדעתי מוצלח
הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;853509:
לא הבנתי מה אמרת על הפונט? אשמח להסבר שוב..שאוכל לתקן
הפונט שהשתמשתי בו זה אותו פונט לכל הטקס מלבד הלוגו והכיתוב באנגלית שאין לו פונט מקביל...

המילים פקס וטלפון בפונט אחר, זה בולט וברור, וכן המספרים (לדעתי).

• הוסף לסימניות
האם זה הלוגו של התכנית?
אם כן, יפה.
אם לא, עדיף לשים את הלוגו המדוייק של התכנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;854012:
המילים פקס וטלפון בפונט אחר, זה בולט וברור, וכן המספרים (לדעתי).
עכשיו הבנתי... תודה רבה...
אשנה את זה מיד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;854039:
האם זה הלוגו של התכנית?
אם כן, יפה.
אם לא, עדיף לשים את הלוגו המדוייק של התכנית.
לא זה לא הלוגו... כמה מאמצים עשיתי להשיג...
אם מישהו מוצא אשמח ללוגו בויקטורי

• הוסף לסימניות
עדיף לשים jpg לא מי יודע מה, מאשר לשים סוג של חותמת שמזכירה הכשר, במקום תכנית TV...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;854215:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=108234&highlight=יצאת+צדיק

אתם מוזמנים לראות את הלוגו של התוכנית... ולהחליט אם באמת כדאי. אני החלטתי שלא ואני חושבת שהסיבות ברורות אבל אשמיח לשמוע תגובות שיאירו את עיני

יכול להיות שהלקוח שקיבל את ה"יצאת צדיק" הוא עצמו יכול לנסות להשיג לך את הלוגו באיכות, דרך אנשי התוכנית שבטח היו איתו בקשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;854220:
יכול להיות שהלקוח שקיבל את ה"יצאת צדיק" הוא עצמו יכול לנסות להשיג לך את הלוגו באיכות, דרך אנשי התוכנית שבטח היו איתו בקשר.

לא אין לו אפשרות... ניסיתי

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שכדאי לכתוב אולי "יצאתי צדיק" אם כבר אין את הלוגו המקורי אז שיהיה איזה משהו מעניין

• הוסף לסימניות
במיוחד אם אין לוגו מקורי כדאי לכתוב משהו בסגנון: "זוכה התכנית - יצאת צדיק", או משהו מעין זה (אולי "מקבל אות התכנית") אחרת זה לא מספיק ברור.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהתגובות כאן נובעות מפער תרבותי.
אתם בודקים את הלוגו של "יצאת צדיק" בהקשר של כן/לא איכותי, ובכלל חושבים שאולי לא יבינו מה זה "יצאת" ואולי בכלל לכתוב "יצאתי". שם זה מתקבל אחרת.
התוכנית, עד כמה שאני מבינה, היא תוכנית מוכרת. מוכרת בשמה, מוכרת בסגנונה.
"יצאת צדיק" שמעוצב כמו חותמת הכשר חרדית... זה פשוט לא. לא ולא.
לא צריך להסביר להם מה זה "יצאת צדיק" בטח לא לכתוב "יצאתי".
שים את הלוגו, על אף איכותו המזעזעת. תקטין אותו לס"מ וחצי עד שניים... עדיין יהיה טוב יותר.
אתה יכול לכתוב מעל הלוגו "זוכה התוכנית:"

[הבהרה הכרחית:
ברוך ה', גם אני לא נמנית על קהל היעד שמכיר את "יצאת צדיק", אבל עבדתי מספיק שנים במגזר הכללי...]

• הוסף לסימניות
יש לי את הלוגו הזה באיכות יותר טובה.
לא ווקטור אבל אולי פשוט לגזור ולהדביק.

קבצים מצורפים

• Tzadik.jpg
    KB 14.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים...
איך זה עכשיו?
ומה בנוגע לחלק הקדמי יש עוד תגובות<?

קבצים מצורפים

• יצאת צדיק לוגו.jpg
    KB 152.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;854279:
אני חושבת שהתגובות כאן נובעות מפער תרבותי.
אתם בודקים את הלוגו של "יצאת צדיק" בהקשר של כן/לא איכותי, ובכלל חושבים שאולי לא יבינו מה זה "יצאת" ואולי בכלל לכתוב "יצאתי". שם זה מתקבל אחרת.
התוכנית, עד כמה שאני מבינה, היא תוכנית מוכרת. מוכרת בשמה, מוכרת בסגנונה.
"יצאת צדיק" שמעוצב כמו חותמת הכשר חרדית... זה פשוט לא. לא ולא.
לא צריך להסביר להם מה זה "יצאת צדיק" בטח לא לכתוב "יצאתי".
שים את הלוגו, על אף איכותו המזעזעת. תקטין אותו לס"מ וחצי עד שניים... עדיין יהיה טוב יותר.
אתה יכול לכתוב מעל הלוגו "זוכה התוכנית:"

[הבהרה הכרחית:
ברוך ה', גם אני לא נמנית על קהל היעד שמכיר את "יצאת צדיק", אבל עבדתי מספיק שנים במגזר הכללי...]

החותמת בסדר גמור, עושים בה שימוש גם במגזר הכללי לא בהקשר של כשרות אלא של תו תקן, או חותמת איכות וכו'.
כפי שכתבה בצדק מי, התוכנית מוכרת מאוד ואין צורך להוסיף שום הסברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;854342:
החותמת בסדר גמור, עושים בה שימוש גם במגזר הכללי לא בהקשר של כשרות אלא של תו תקן, או חותמת איכות וכו'.
כפי שכתבה בצדק מי, התוכנית מוכרת מאוד ואין צורך להוסיף שום הסברים.

אז זה עדיף מהלוגו שלהם בעינייך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה