למבינים!! אפשר לצבוע סריג שחור שהוכתם באקונומיקה??

• הוסף לסימניות
לפני שאני מתייאשת-
סריג חדש שהוכתם נקודות קטנות באקונומיקה, יש דרך לצבוע אותם?
(כמה נקודות בודדות בגודל של כמה מילימטרים בודדים)

• הוסף לסימניות
על הצבע בד בטמבור כתוב שלא עובד בכתמי אקונומיקה.

• הוסף לסימניות
אני עושה עם ארטליין שחור ומחדשת אחרי כל כביסה.

• הוסף לסימניות
אם זה שחור לגמרי יש לקנות בטמבור צבע שחור עובד על הכל!! חצאיות דהויות, אבל רק משהו שהכל שחור לגמרי,
אני קניתי בטמבור בגאולה נראה לי קוראים להם כהן, מאחרוי התחנה ליד פוטו מן.

• הוסף לסימניות
אם זה שחור לגמרי יש לקנות בטמבור צבע שחור עובד על הכל!! חצאיות דהויות, אבל רק משהו שהכל שחור לגמרי,
אני קניתי בטמבור בגאולה נראה לי קוראים להם כהן, מאחרוי התחנה ליד פוטו מן.
זה פסים שחור וכתום השחור די רחב זה בסדר?
איזה צבע שחור של קיר?

• הוסף לסימניות
ארטליין יורד בכביסה?

• הוסף לסימניות
אז ככה,

הצביעה בצבע של הטמבור, עובדת רק על בדים לא סינטטיים, כך שאם הסוודר שלך אקרילן, ניילון פוליאסטר או משהו כזה חבל על המאמץ והכסף. (תבדקי יותר טוב, אבל ממה שאמרו לי בחנות ומהניסיון המאכזב שלי כך ידוע לי)
אם יראו הבדלי גוונים? יכול להיות שכן.

צביעה בארטליין צריך לחדש כל כביסה או שתיים, כך שתלוי כמה את מכבסת את הסוודר הזה, אם שווה לך המאמץ.

אפשר לצבוע גם בטוליפ שחור - להספיג אותו בבד. הוא גם כן יורד בכביסה אבל לוקח קצת יותר זמן.

לאחרונה עלה לי רעיון שעדיין לא ניסית, אבל נראה לי גאוני :), לצבוע בצבע שמן של ציורי שמן - לא יורד בשום אופן. תחפשי לך מישהי שלומדת באיזה חוג כזה ותבקשי ממנה טיפה על המכחול.

• הוסף לסימניות
אז ככה,

הצביעה בצבע של הטמבור, עובדת רק על בדים לא סינטטיים, כך שאם הסוודר שלך אקרילן, ניילון פוליאסטר או משהו כזה חבל על המאמץ והכסף. (תבדקי יותר טוב, אבל ממה שאמרו לי בחנות ומהניסיון המאכזב שלי כך ידוע לי)
אם יראו הבדלי גוונים? יכול להיות שכן.

צביעה בארטליין צריך לחדש כל כביסה או שתיים, כך שתלוי כמה את מכבסת את הסוודר הזה, אם שווה לך המאמץ.

אפשר לצבוע גם בטוליפ שחור - להספיג אותו בבד. הוא גם כן יורד בכביסה אבל לוקח קצת יותר זמן.

לאחרונה עלה לי רעיון שעדיין לא ניסית, אבל נראה לי גאוני :), לצבוע בצבע שמן של ציורי שמן - לא יורד בשום אופן. תחפשי לך מישהי שלומדת באיזה חוג כזה ותבקשי ממנה טיפה על המכחול.
ננסה אם לא יילך עם הארטליין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה