כללי למבינים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב לוח של עיתון באינדיזיין.... (כמו כל המקומונים)
בלוח צריך להיות בתוך הטקסט הרץ גם מתווכים ז"א - מלבן שיש בו את הלוגו שלהם ודירות ואח"כ הפרטים. ואח"כ ממשיכים הדירות הרגילות של הלוח.
איך אני מכניסה לצורך זה מלבן ולוגו שיהיה חלק מהטקסט הרץ. (בתוך התיבת טקסט) והטקסט לא יעלה על זה.
אם תוכלו לעזור לי אני ממש מודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligraf;1987065:
אני צריכה לעצב לוח של עיתון באינדיזיין.... (כמו כל המקומונים)
בלוח צריך להיות בתוך הטקסט הרץ גם מתווכים ז"א - מלבן שיש בו את הלוגו שלהם ודירות ואח"כ הפרטים. ואח"כ ממשיכים הדירות הרגילות של הלוח.
איך אני מכניסה לצורך זה מלבן ולוגו שיהיה חלק מהטקסט הרץ. (בתוך התיבת טקסט) והטקסט לא יעלה על זה.
אם תוכלו לעזור לי אני ממש מודה!
תעתיקי אותו. תעמדי בתוך הטקסט. הדביקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1987116:
תעתיקי אותו. תעמדי בתוך הטקסט. הדביקי.
תודה אני עשיתי את זה אבל חלק מהטקסט נמצא מתחת למלבן ולא רואים אותו. אני רוצה שכשהמלבן יכנס לתוך תיבת הטקסט הכיתוב יתקדם הלאה...
מה עשיתי לא נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligraf;1987151:
תודה אני עשיתי את זה אבל חלק מהטקסט נמצא מתחת למלבן ולא רואים אותו. אני רוצה שכשהמלבן יכנס לתוך תיבת הטקסט הכיתוב יתקדם הלאה...
מה עשיתי לא נכון?

צריך אז לבדוק שבהגדרות אובייקט מעוגן הוא מוגדר שידחה את הטקסט. וגם לגרור את האובייקט מתחת לנקודה של העיגון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1987178:
צריך אז לבדוק שבהגדרות אובייקט מעוגן הוא מוגדר שידחה את הטקסט. וגם לגרור את האובייקט מתחת לנקודה של העיגון.
איפה נמצאות ההגדרות של אוביקט מעוגן?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י racheligraf;1987214:
איפה נמצאות ההגדרות של אוביקט מעוגן?
תודה!

בסרגל למעלה בעת שהחץ השחור פעיל.
או בobject style - anchor option או משהו כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה