כללי למבינים באנגלית

• הוסף לסימניות
עיצבתי פה מודעת פירסום באנגלית ורציתי לשמוע חוו"ד Untitled-5.jpg

• הוסף לסימניות
קודם כל - המודעה מעוצבת בטוב טעם, בחירת הצבעים טובה והסגנון הכללי מעולה.

כמה הערות:
אני חושב שמבחינה דקדוקית יותר נכון לכתוב:
Buy any electrical appliance (קנה כל מכשיר חשמל).

מעבר לזה, לענ"ד יש בעיה מסוימת בהיררכיה. קודם כל, המשפט הראשון שרואים זה את שיחת הטלפון, ולא כל כך ברור שהמשפט מצד שמאל מגיע לפניו. עליך לדאוג שזרימת העין תעבור לפי סדר קריאת הטקסט.
בנוסף, תמונת הרקע היא טלפון, למרות שהחנות מוכרת מוצרי חשמל. אני מבין שבשיחת טלפון אחת ניתן לרכוש כל מוצר חשמל, אך אני לא בטוח שתמונת רקע של טלפון היא בחירה נכונה, ואם כן - אולי יהיה עדיף טלפון נייד מאשר טלפון שפופרת, הכל תלוי בקהל היעד של המודעה.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני חושב ש-"Buy all your electrical appliances" זה בסדר גמור. מאוד מקובל ככה להגיד.

ההיררכיה באמת קצת "יצירתית." אני אישית קראתי נכון בפעם הראשונה, נראה לי שאיכשהו זה מצליח, אבל אולי אחרים יתקשו קצת יותר.

לדעתי הבעיה שהכי דורשת טיפול זה המצב של האותיות הגדולות (capitals) בראשי המילים.
השיטה לא ברורה. או שכל מילה (חוץ מ-prepositions) יקבל אות גדולה -- מה שנקרא title case.
או שרק המילה הראשונה.
או שאף מילה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה שהכי דורשת טיפול זה המצב של האותיות הגדולות (capitals) בראשי המילים.
השיטה לא ברורה. או שכל מילה (חוץ מ-prepositions) יקבל אות גדולה -- מה שנקרא title case.
או שרק המילה הראשונה.
או שאף מילה.
זה יותר טוב?Untitled-5.jpg

• הוסף לסימניות
הבולטים עכשיו נכונים.
לא ברור למה ה-A של appliances גדול, וגם למה ה-W של with גדול.
אבל אולי צריך להשאיר את ה-A גדולה כי זה העיקר, אבל את ה-W שיהיה קטן.
לגבי ה-O של one לא ברור לי מה עדיף.
אולי כדאי שה-W וה-O יהיו קטנים. וגם כדאי להוסיף אולי נקודה אחרי call ואז זה ידגיש את העובדה שמדובר במשפט אחד.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה