כללי למבינים בדפוס בלבד!!

• הוסף לסימניות
בבית דפוס שאני עובדת יש מכונה של זירוקס 510, המכונה מוציאה 2 מודעות על גליון צבעוני זוהר בשחור לבן. (כפי שאתם מכירים על לוחות המודעות חצי גיליון צבעוני זוהר).
התפקיד שלי בין היתר לסדר את המודעות ולשלוח להדפסה.
יש לי 2 בעיות:
1. היכולת של המכונה להדפיס ברוחב 90 ס"מ ואורך לפי מטר רץ. הבעיה שלנו שאנחנו לא מצליחים להגדיר את גודל הנייר יותר מ90 ס"מ אורך! (אנו עובדים בתוכנות אינדיזיין ואילוסטרייטור). גם הטכנאים של זירוקס לא ידעו לסדר את הבעיה.ּ
2. התקנו את תוכנות אדובי cs3 , ומאז כל פעם שאנו משתמשים באפקטים, הבלטה או מודעה עמוסה מאד, לוקח לו הרבה זמן לערוך את ההגדרות של ההדפסה, קרה שחיכינו למכונה חצי שעה ויותר. (בבית דפוס זה קריטי)

למרכז תמיכה של אדובי אין תשובה, הם מאשימים את המחשב (היי מק) והטכנאי, והטכנאי את התוכנות וחוזר חלילה!!

לכן אני אשמח מאד אם למשהו תהיה תשובה ואפילו חלקית!!

• הוסף לסימניות
:)

קודם תסגרי את הקובץ לפידיאפ לפני שאת שולחת למכונה.
את ההגדרות תשני בתוכנה של המדפסת.או בקובץ של הפידיאפ.
וכשאת סוגרת שיהיה ללא שכבות.

• הוסף לסימניות
למעיינות,
א. אני לא עובדת על שכבות.
ב. גם כשאני סוגרת לפי די אף המדפסת נתקעת.
ג. לשמור קבצים בפי די אף זה יוצר קבצים ועוד קבצים וגם כך אנחנו עמוסים.
בתוכנות CS2 לא היתה בכלל בעיה כזאת!!

• הוסף לסימניות
אצלי בעבודה יש cs2 ובאמת אין לי בעיה כזו.
יכול להיות שזה אשמת התוכנה.

• הוסף לסימניות
אז מה לעשות? להתקין את הגרסה הקודמת???
CS3 זה שדרוג עצום!!!
והבעיה שהם טוענים שזו בעיה שלנו!

• הוסף לסימניות
ממש לא קשור.
אני עבדתי פעם בבית דפוס עם כזה סוג מכונה אבל במקום זירוקס זה היה קנון, וגם היה לנו בעיות עם האיטיות, והבעיה הנ"ל, (עד שהם נתנו לנו תוכנה שלהם ושם זה כן עבד ורק ע"י הגדרה ידנית) עד שהחלטנו לבצע את העבודה ע"י JPG, ושם היה אפשרות להגדיר ידנית את גודל הדף.

• הוסף לסימניות
טוב במכונה שאני עבדתי עליה זה עזר, יכול להיות שלזה זה לא מתאים

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שcs3 עושה הרבה פעמים בעיות.

• הוסף לסימניות
בדיוק גם אני נתקלתי בבעיה הזו .
בדפוס שאני עובד יש מכונה (לא זוכר איזו חברה, כי אני חדש בדפוס) ומישהו רצה להדפיס 30 תמונות על גליל של בד קנבס. שכמו שאת אומרת רוחב הדפסה 90 ס"מ. וגובה כמה שרוצים. ע"מ לחסוך זמן צירפתי את כל הקבצים ל PDF אחד, שיצא ברוחב 90 ס"מ ואורך 3.5 מטר.
ואותו הוא לא הצליח להדפיס.. רק לאחר ששלחתי את הקובץ בשלשה חלקים זה הצליח.. (למזלי היה אפשר לחתוך באמצע).

לאחר מכן ניסיתי שוב בכדי לראות אם זה יעבוד. והפעם לשם שינוי עשיתי הדפסה לקובץ.. ואח"כ דיסטלתי את הקובץ וזה כן איפשר הדפסה.

אולי תנסי בדרך הזו..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גד, אולי תסביר לי יותר טוב מה עשית.
דסטלת??? מה זה?

• הוסף לסימניות
עדן..תהיי רגועה הכל לטובה :)

לדסטל-דיסטילר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה