עזרה למבינים בחשמל - חיבור פלורסנט בסוכה

• הוסף לסימניות
קניתי 2 גופי תאורה מוגני מים, מיש חסד, עם תקע לחיבור לחשמל. לפחות אחד מהם בודאי עבד בהתחלה, ואני מניח שגם השני. חתכתי את התקעים כדי לחבר אותם לנקודת חשמל בתוך קופסה מוגנת מים, ואז הם לא עבדו. אם אני מכניס את החוטים החשופים לתוך שקע אחר - הגוף נדלק, אבל בחיבור לנקודת החשמל שלי אין תגובה. בדקתי את כל החיבורים בשוקולדים עם טסטר, והוא נדלק, אבל בצורה קצת חלשה מהרגיל. המפסק הוא 16 - לא 10 - ויש עליו מנורה בתוך הבית, פרוז'קטור פשוט במרפסת, ו-2 תריסים חשמליים. הנקודה שאליה אני רוצה להתחבר היא המקום שבו חיברנו את הפרוז'קטור.
איפה אני טועה?

• הוסף לסימניות
תעבור על החיבורים שוב.
כנראה משהו לא התחבר כראוי.

• הוסף לסימניות
לפעמים השוקולד נסגר רק על הציפוי של החוט

• הוסף לסימניות
קניתי 2 גופי תאורה מוגני מים, מיש חסד, עם תקע לחיבור לחשמל. לפחות אחד מהם בודאי עבד בהתחלה, ואני מניח שגם השני. חתכתי את התקעים כדי לחבר אותם לנקודת חשמל בתוך קופסה מוגנת מים, ואז הם לא עבדו. אם אני מכניס את החוטים החשופים לתוך שקע אחר - הגוף נדלק, אבל בחיבור לנקודת החשמל שלי אין תגובה. בדקתי את כל החיבורים בשוקולדים עם טסטר, והוא נדלק, אבל בצורה קצת חלשה מהרגיל. המפסק הוא 16 - לא 10 - ויש עליו מנורה בתוך הבית, פרוז'קטור פשוט במרפסת, ו-2 תריסים חשמליים. הנקודה שאליה אני רוצה להתחבר היא המקום שבו חיברנו את הפרוז'קטור.
איפה אני טועה?
יכול להיות שהשלילי מנותק?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם. הכלבויניק צדק, Goldidea דייק מאוד. התנתק לי חוט שלילי אחד כשהחזרתי שוקולד לקופסא.
חג שמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה