שלום אני צריך בשביל העבודה שיהיו לי כמה מסכים למחשב . איפה ניתן לקנות את זה בארץ? אני מצרף תמונה
S shnap משתמש צעיר 3/9/24 הוסף לסימניות #1 שלום אני צריך בשביל העבודה שיהיו לי כמה מסכים למחשב . איפה ניתן לקנות את זה בארץ? אני מצרף תמונה קבצים מצורפים unnamed.png KB 94.7 · צפיות: 21
ב בתיה B משתמש מקצוען 4/9/24 הוסף לסימניות #2 אין צורך במסכים מיוחדים אפשר לצרף עוד מסך או שתיים (תלוי מחשב) עם כל מסך רגיל שתואם למחשב מחשב נייח?
ט טרנטאטא משתמש צעיר 4/9/24 הוסף לסימניות #3 כאן יש OFIYAA | מסכים נוספים מותאמים ללפטופ שלך האתר הרשמי של אופייה בישראל. יבואן רשמי של מסכי הרחבה חכמים המותאמים בדיוק ללפטופ שלך. עמדת העבודה שלך מעולם לא הייתה טובה יותר. ofiyaa-israel.com
כאן יש OFIYAA | מסכים נוספים מותאמים ללפטופ שלך האתר הרשמי של אופייה בישראל. יבואן רשמי של מסכי הרחבה חכמים המותאמים בדיוק ללפטופ שלך. עמדת העבודה שלך מעולם לא הייתה טובה יותר. ofiyaa-israel.com
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת