למבינים במקס!

• הוסף לסימניות
אני עובדת על מקס
פתאום נסגר לי הקובץ
ואז כשאני פותחת חזרה אין לי פה חמרים!
1704057459408.png

• הוסף לסימניות
אף אחד?!

• הוסף לסימניות
הפעלה מחדש לא עוזרת?
התקנתם איזה סקריפט לאחרונה? / עידכונים של ווינדוס?

• הוסף לסימניות
החומרים נעלמו ממש או רק הכדורים של החומרים? ז"א האם על המודלים יש חומרים או שהחומרים נעלמו לגמרי מהסצנה, והאם זה קורה רק בסצנה מסויימת או באופן כללי במקס?

אפשר לנסות להשתמש במטריאל אדיטור השני "slate material editor" פותחים אותו ע"י לחיצה ארוכה על סמל עורך החומרים, אולי שם כן יש את הכדורים של החומרים.

• הוסף לסימניות
זה נראה שזה עבר למנוע אחר.
תראי בהגדרות אם זה על Vray או קורונה.

• הוסף לסימניות
הפעלה מחדש לא עוזרת?
התקנתם איזה סקריפט לאחרונה? / עידכונים של ווינדוס?
לא
החומרים נעלמו ממש או רק הכדורים של החומרים? ז"א האם על המודלים יש חומרים או שהחומרים נעלמו לגמרי מהסצנה, והאם זה קורה רק בסצנה מסויימת או באופן כללי במקס?
יש את החומרים
אפשר לנסות להשתמש במטריאל אדיטור השני "slate material editor" פותחים אותו ע"י לחיצה ארוכה על סמל עורך החומרים, אולי שם כן יש את הכדורים של החומרים.
לא עזר.
זה נראה שזה עבר למנוע אחר.
תראי בהגדרות אם זה על Vray או קורונה.
אני אנסה ואעדכן

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
הקובץ קורס אחרי שאת עושה משהו עם החומרים?
אולי את עובדת עם חומר לא טוב?

• הוסף לסימניות
זה לא כפילות, לויריי יש 2 מנועי רנדר, הראשון עובד על המעבד (CPU) והשני על הכרטיס מסך (GPU) לכל אחד יש יתרונות וחסרונות, בדרך כלל מי שאין לו כרטיס מסך מאוד חזק עובד על המנוע רנדר הראשון.

אפשר לנסות להעתיק את כל המודלים לקובץ חדש נקי, זה יכול למנוע כבדות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה