ממש תודה רבה. אבל אני מעדיף משהו בארץ. חוץ מזה שגם המכשיר הזה הוא רק עד 7 שעות שיחה אני מחפש משהו קצת יותר.
באמזון דגם אחר יחידות אחרונות במלאי
ממש תודה רבה על תגובתך. יש סיכוי לקבל קישורים ?פלטרוניקס פשטו רגל, חברת poly רכשה אותם והעלתה את המחירים עוד..
אפשר להשיג באמזון, עם משלוח לארה"ב.
אני קניתי בעבר את 5200 היה קצת כבד באוזן, מאז אני עם 3200 מחודש מאמזון (מחכה לצניחות מחירים עם התראה של keepa).
אין לתאר את הקלות שהאוזניה הזו מוסיפה לחיים...
לא מסובך, תעשו חיפוש:ממש תודה רבה על תגובתך. יש סיכוי לקבל קישורים ?
סליחה שאני מטריד אבל לא מצליח לחפש אשמח לקבל קישור או משהו. תודה רבה.לא מסובך, תעשו חיפוש:
3200 plantronics
5200 plantronics
שים לב, להגדיר אזור בארה"ב, שיציג תוצאות זמינות.
שלחתי מייל . תודה רבה.הצלחתי לברר על כמה בלוטוסים שאני צריכה מאמינה שיעזור גם לך. אשמח לשלוח לך חומר. שלח לי מייל ל dl0504881 שטרודל וההמשך ואשלח את החומר.
אני הזמנתי מחודש מכאן:סליחה שאני מטריד אבל לא מצליח לחפש אשמח לקבל קישור או משהו. תודה רבה.
קפיצה לאשכול. אשמח לשמוע מכל המשתמשים היכן ניתן להשיג בארץ בלוטוס איכותי וטוב והעיקר עם בטריה טובה.
כל הקישורים שנתת כבר לא זמינים.אני הזמנתי מחודש מכאן:
כבר לא זמין.Amazon.com: Plantronics Bluetooth Headset, Voyager 3200 Bluetooth Earpiece, Compatible with iPhone and iPad, Diamond Black (Renewed) : Cell Phones & Accessories
Amazon.com: Plantronics Bluetooth Headset, Voyager 3200 Bluetooth Earpiece, Compatible with iPhone and iPad, Diamond Black (Renewed) : Cell Phones & Accessorieswww.amazon.com
כאן יש משומש (כלומר, מישהו ניסה והחזיר לאמזון מייד - מדיניות נפוצה בארה"ב):
חדש עולה יקר, וללא הצדקה:
על 5200 יש יותר היצע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים