- הוסף לסימניות
חשבתי שרק אני בעייתית.. כנראה שזה באמת לא זמיןכל הקישורים שנתת כבר לא זמינים.
חשבתי שרק אני בעייתית.. כנראה שזה באמת לא זמיןכל הקישורים שנתת כבר לא זמינים.
יש להם אוזניות מהסוג הזה ?לא מכירה את הסוג אוזניות המבוקש, אבל- יש לי אוזניות jbl- מרוצה מאוד רק צריך לדעת שבחברה הזו ,
יש לפעמים בעיות עם החיבור לפלאפונים כשרים...
אין לי מושג אם זה קיים בעוד חברות- שווה בדיקה.
שינית כתובת לארה"ב?כל הקישורים שנתת כבר לא זמינים.
בהחלט כן.שינית כתובת לארה"ב?
מוזר, השנים האחרונים זמינים אצלי...בהחלט כן.
קודם כל תודה רבה. אולי אני לא יודעת איך עושים שינוי כתובת לארצות הברית. כי הוא ביקש ממני מיקוד וכתבתי לו מיקוד שמצאתי באינטרנט של מדינה בארצות הברית. אבל שהגעתי למשלוח וכתבתי לו ישראל הוא כותב שלא ניתן להזמין לכתובת זו.מוזר, השנים האחרונים זמינים אצלי...
אכן:קודם כל תודה רבה. אולי אני לא יודעת איך עושים שינוי כתובת לארצות הברית. כי הוא ביקש ממני מיקוד וכתבתי לו מיקוד שמצאתי באינטרנט של מדינה בארצות הברית. אבל שהגעתי למשלוח וכתבתי לו ישראל הוא כותב שלא ניתן להזמין לכתובת זו.
אין משלוח לארץ...אפשר להשיג באמזון, עם משלוח לארה"ב.
הבלוטוס שבתמונה נמכר בא"א כפי שהביא פה @שלמה ברנד קישור והוא מחזיק 24 שעות סוללה וגם השמיעה שלו מצויינת.אני מחפש כבר זמן רב אוזניית בלוטוס איכותית שמתחברת לאוזן מהסוג שמצורף בתמונה לא כפתורים וכדומה שיכול להחזיק זמן רב ללא הטענה 10 שעות פלוס מי שיש לו פתרון יבורך בכל הברכות.
לא.@תלמידים הבלוטוס שכתבת עליו הוא עם סוללה די קצרה לפי המפרט (6 שעות)
במציאות היא ארוכה יותר?
לא הבנתי. אז מה הרווח ? רק למי שיש קרובים בארצות הברית ? או שיש איזה אופציה אחרת ?אכן:
אין משלוח לארץ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים