כללי למבינים בפונטים- פונטים חדשים 2013

• הוסף לסימניות
מבין אותיות הטקסט - טקסטילר, אלבטרוס,טוליה ואליפלט
מה מומלץ, והאם הם דומים לפונטים שיצאו בעבר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מה מומלץ ללבוש היום
חולצה סגולה או ירוקה?
מה מומלץ לאכול היום
בגט עם ירקות סנדוויץ עם ביצה?
אין פה ענין של המלצות, תבחרי את מה שאהבת ונראה לך שתשתמשי בו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש מושג של פונטים מומלצים ופונטים פחות מומלצים.
ובמיוחד מעניין אותי אם הם דומים לפונטים שיצאו בעבר,
כי אני לא מעוניינת לקנות פונטים מקבילים.

• הוסף לסימניות
נכון שיש פונטים טובים יותר וטובים פחות מבחינה טיפוגרפית, אבל מה יעזור לך לדעת מתוך ארבעה פונטים
איזה פונט יותר מוצלח, בסך הכל ההבדלים ביניהם משמעותיים וכל אחד מתאים למטרה אחרת, השאלה למה הם יתאימו יותר מענינת.

• הוסף לסימניות
אוקיי. אשמח אם מישהו יחכים אותי לגבי הייעוד השונה של הפונטים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
להמליץ, כל אחד יכול
לא סביר להניח שמעצב הפונטים הנ"ל ייעד אותם למטרה מדויקת
הבחירה של פונט אמורה להתבצע על פי צורך מסוים
וזו אגב, אחת הבעיות שכבר דנו עליהן בפורום רבות לגבי תמחור פונטים בחבילות
אם השאלה היא תכליתית, איזה פונט לקנות, אפשר לנסות את שיטת אן דן דינו.

• הוסף לסימניות
אני רכשתי את אליפלט ואלבטרוס. לא מצאתי שום ענין כרגע בטוליה ובטקסטילר. לטעמי יש רבים כמותם או דומים להם.

• הוסף לסימניות
לכזאת תשובה המתנתי.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כמעט כל פונט בשנים האחרונות, אפשר למצוא מהיכן השורש שלהם. ומכמה גופנים ביחד בנו אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה