- הוסף לסימניות
תודהאת יכולה לדרוש ממנו להחליף את זה?
ואם תקני חדש קודם כול תבדקי את הכיתוב וגם המקשים לא כול כך מסודרים כמו המקורי וקצת דהויים.
אז אם תקני חדש שימי לב לזה
אחרי החג בלי נדר
תודהאת יכולה לדרוש ממנו להחליף את זה?
ואם תקני חדש קודם כול תבדקי את הכיתוב וגם המקשים לא כול כך מסודרים כמו המקורי וקצת דהויים.
אז אם תקני חדש שימי לב לזה
לא עוזר מקורי מסיןיש סיכוי שזה מקורי אבל מסין,
לא מהארץ.
כלומר לא יבואן רשמייש סיכוי שזה מקורי אבל מסין,
לא מהארץ.
למה?לא עוזר מקורי מסין![]()
כי מה שמגיע מסין לא טובעדיף לי מיבואן ראשמילמה?
זה אומר שזה שיאומי רגיל רק לא מיבואן רשמי אלא יבואן מיני ''מקביל''
זה נכון.כי מה שמגיע מסין לא טובעדיף לי מיבואן ראשמי
תכלס. יש הסבר לתופעה?יש לי את המכשיר, הילדים כל הזמן משחקים בו, לוחצים על המקשים וקבוע כשזה בידיהם אחרי כמה דק' אני מקבלת שיחת טלפון מהמשטרה שמתענינים אם הכל בסדר כי היתה להם שיחה ממני.
בקיצור, על מה הם לוחצים שזה מגיע למשטרה? אין שום עדות בשיחות האחרונות וכמובן הם לא מחייגים 100
למי יש מושג??
יש לו קוד PIN?תכלס. יש הסבר לתופעה?
המקורי לא עולה 800, הוא עולה בסביבות 400-450, כל מחיר אחר זה שודאני לא קראתי את כל התגובות אבל אני רק יודעת שהמקורי עולה 800 ולא 500
ויש מלא חיקויים
יש לו קוד PIN?
אין נעילה על הפלאפון
יש קוד ...מפעילים וזה עובד...יש לו קוד PIN?
כשמחיגים מה 208 למספרי חירום רואים את זה בהסטורית השיחות. כאן לא.בנוקיה 208 יש אופציה של רשימה של מספרי חירום, אולי גם בשיאומי יש את זה, ואיכשהו הילדים הגיעו לזה
גם בנעילה אם לוחצים 100 או 112 או 911 הוא נותן לחייג גם בלי לפתוח קודכשמחיגים מה 208 למספרי חירום רואים את זה בהסטורית השיחות. כאן לא.
ונעילה זאת אפשרות אבל אותי מענין איך זה מחייג.
אוי ואבוי לכזו נעילה
גם כשהמכשיר נעול ניתן להתקשר למשטרה גם לי זה קורה הרבה פעמים עם הילדים, מאוד לא נעיםיש לי את המכשיר, הילדים כל הזמן משחקים בו, לוחצים על המקשים וקבוע כשזה בידיהם אחרי כמה דק' אני מקבלת שיחת טלפון מהמשטרה שמתענינים אם הכל בסדר כי היתה להם שיחה ממני.
בקיצור, על מה הם לוחצים שזה מגיע למשטרה? אין שום עדות בשיחות האחרונות וכמובן הם לא מחייגים 100
למי יש מושג??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים