כללי למבינים בקורל

• הוסף לסימניות
זו תופעה שאני שומע לאחרונה מהרבה אנשים שמשמשים עם קורל

באמצע עבודה (ברוב מקרים זה כשמנסים לשמור משהו) נתקע הקורל ומתחיל להסתובב מה עושים?

לפעמים זה קורה גם כשמנסים להכניס קובץ EPS

אם יש למישהו רעיון מה לעשות נא לפרסמו
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
משתמשת הרבה בקורל ולא יודעת על מה אתה מדבר..
אולי אתה מיבא EPS מורכבי שקיפויות ומעברים וזה מפיל? בלי קבצים מיובאים כאלו הכל נוסע חלק?

• הוסף לסימניות
עוברים לאינדיזיין.
לא ברור לי איך עדיין אפשר לעבוד על הקורל הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עובדת על שתיהם,
וחשוב לציין שיש דברים מסוימים שאילוסטרייטור נותנת את התשובה טוב יותר
ויש דברים שקורל הרבה אבל הרבה יותר נחמד ופשוט.
תלוי מה הצורך
אני אוהבת מאוווד את קורל לא הולכת לותר עליו בשום אופן (אולי גם ענין של הרגל של שנים)

לענין העיגול שמסתובב. יש דברים שקורל לא מבינה את השפה של אילוס.
אם הקובץ הוא קובץ עם מילויים או אם עשו קו עם סגנון (לא זוכרת כרגע איך קוראים לזה)
אז צריך לעשות לזה אקספנד, ולא תהיה בעיה ליבא לקורל.

• הוסף לסימניות
משתמשת בשתיהם, ברור שאילוסטריטור הרבה יותר טובה,
אבל מבחינת נחמדות קורל פשוטה יותר, קבצים הרבה פחות כבדים, ויש הרבה דברים שקל יותר לעשות איתה, כמו תלת מימד פשוט חיתוך תמונות וכו.

• הוסף לסימניות
קורל הרבה יותר כיפית. כשאני באילוסטריטור אני מרגישה מרובעת. בקורל אפשר להיות ספונטניים יותר.

• הוסף לסימניות
משתמשת בשתיהם, ברור שאילוסטריטור הרבה יותר טובה,
אבל מבחינת נחמדות קורל פשוטה יותר, קבצים הרבה פחות כבדים, ויש הרבה דברים שקל יותר לעשות איתה, כמו תלת מימד פשוט חיתוך תמונות וכו.

אולי ברור לך. אולי את פשוט לא מכירה מספיק את קורל.

לדעתי קורל עולה על אילוסטרייטור בכל פרמטר ויכולותיה גבוהות פי כמה וכמה, וזה לפני שדיברנו על המהירות והקלילות.

אילולי האינטגרציה החזקה של אילוס עם אינדיזיין ופ"ש אף אחד לא היה יורק לכיוונה.

• הוסף לסימניות
@נקי_כפים וקורליסטים
שמעתי שיש לקורל גם תוכנה לבנית אתרים, מה? איך?

• הוסף לסימניות
זה הכל במשפט אחד כמו שהגדיר נקי כפים:
אילולי האינטגרציה החזקה של אילוס עם אינדיזיין ופ"ש אף אחד לא היה יורק לכיוונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה