עזרה למבינים בקיובס. דחוף!

• הוסף לסימניות
יש לי מיקרופון מקצועי למצלמה של בויה, ואני מחברת אותו מידי פעם (חובב כזה) לקיובס להקלטות
משום מה השמע שלי בקיובס נמוך מאודדד, ובכלל ההקלטות נמוכות מאוד, בזמן שהפלייבק בסדר.

מה עושים?
הפעם זה ממש דחוף לי לרגע זה, מי שיכול לעזור נאי אודה לו מאוד!
איך אמורות להיות ההגדרות של קיובס במצב שאין לי כרטיס קול חיצוני.
(יש לי קיובס 10.5 פרו)

• הוסף לסימניות
מקפיצה. סליחה, אבל זה דחוף נוראות.

• הוסף לסימניות
ניסית להגביה את הווליום של ההקלטות?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל שמים את הפלייבק על מינוס 12
עושים הקלטות כך
ואחר כך כך כשמגביהים את כל ההקלטה שתתאים בצורה נכונה על הפלייבק זה נשמע יותר טוב ואיכותי
ובכללי אפשר לשים אפקטים כדי שישמע עוד יותר חזק
כמו לימיטר וכו'...

• הוסף לסימניות
נכון, אל פה זה לא הולך. ההקלטה עצמה גם מהמחשב לא נשמעת חזק, רק מצד אחד של המחשב .

איזה אפקטים יכולים להגביהה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תוסיפי מקסימייזר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תוסיפי מקסימייזר?
אפקט?

ב"ה למבנתיים עשיתי את לימטר וזה עזר. רק שעדיין הבעיה (אם זו בעיה) שהקול נשמע רק בצד שמאל, והשיר בשתי הצדדים

• הוסף לסימניות
תבדקי את הערוץ של הקול, שהוא מכוונן לאמצע ולא נוטה לצד שמאל:
1646345871920.png
1646345916212.png

• הוסף לסימניות
באמצע

• הוסף לסימניות
לבנתיים מסתדרת, רק איך מחזירים את הממשק של קיובס למצב הרגיל, כלומר:
שרואים את אפשרות שינוי הסולם, ואת ה'ורי אודיו' של הזיופים?

• הוסף לסימניות
איפה כאן התיקו זיופים?
אני מנסה לייצא והוא כותב כך
1646351835089.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!.
ולגבי תיקון זיופים?
אני לא רואה את הוריאודיו שלי בקיובס, הוא תמיד היה ואז הקנתי את התוכנה שוב ונעלם.

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת פעמים על הפסקול הוא נותן לי את זה
1646391681823.png

• הוסף לסימניות
הנה עשיתי צילום מסך
@~שפרה~
זה המסך..
1.png

אחר כך את לוחצת על הקטע שאת רוצה לערוך ואנטר כדי לפתוח אותו ככה
2.png

ואחר כך את לוחצת אפה שסימנתי
3.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה