למבינים ברשתות- 2 ספקים ותשתית אחת

• הוסף לסימניות
אחד מהמשתמשים בפורום זה ביקש ממני לעשות את הדבר הנ"ל
מה שעלה בדעתי הוא
לשים על תשתית אחת נתב שיש לו 2 חיבורי ADSL וממנו להוציא 2 חיבורי ADSL ולתאם אותם לאינטרנט ומשם לחבר ל 2 ספקים שונים
האם דבר זה אפשרי?
אני לא צריך בו זמנית 2 חיבורים שזה אפשר ע"י VPN אלא שיהיו במקום זה 2 ספקים שמכל אחד אפשר לחבר למחשב באופן נפרד
תודה רבה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס לנקודה שלך (אני ממש לא מבין בזה) זה ברור שמהירות הגלישה תתחלק במקרה של שימוש בו זמנית, תבדוק שזה לא יגרום קריסות

• הוסף לסימניות
אחד מהמשתמשים בפורום זה ביקש ממני לעשות את הדבר הנ"ל
מה שעלה בדעתי הוא
לשים על תשתית אחת נתב שיש לו 2 חיבורי ADSL וממנו להוציא 2 חיבורי ADSL ולתאם אותם לאינטרנט ומשם לחבר ל 2 ספקים שונים
האם דבר זה אפשרי?
אני לא צריך בו זמנית 2 חיבורים שזה אפשר ע"י VPN אלא שיהיו במקום זה 2 ספקים שמכל אחד אפשר לחבר למחשב באופן נפרד
תודה רבה לכל העוזרים
@bris אומר שהוא עושה את זה בתשלום דורש ראוטר תומך

• הוסף לסימניות
האם הדרך שאני אמרתי נכונה או לא?
זו שאלתי,
אם הוא עושה זאת בתשלום, זכותו כי הוא טכנאי
מה שאני שואל כעת האם בראוטר תומך 2 ADSL אפשר לעשות את מה שכתבתי בנ"ל?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה