כללי למבינים בתוכנות, איך מקשרים את הפונטים לתוכנה?

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מוכרחה לפתוח קבצים ישנים מאוד מפריהנד. וחסרים המון פונטים, באפשרות הREPLCE
אני מגלה שכמעט ואין פונטים ברשימה. כלומר גם כאלו שיש לי במחשב, לא מוכרים בפרינהד.
וכאן אחזור לשאלה בכותרת: איך אני מקשרת את הפונטים מתיקית הפונטים במחשב, לפריהנד שידע שיש לי את הפונטים ויתן לי אפשרות לפתוח את הקבצים ללא שיבושים

בבקשה, הספר צריך לרדת לדפוס במהדורה נוספת, ואני חיבת את הקבצים.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
באיזו גירסה תוכנת הפריהנד שיש לך?
היא תומכת בעברית או שאת צריכה פונטים של X?

• הוסף לסימניות
פריהנד 10 ואינה תומכת בעברית. מכאן הבעיה כנראה, האם אוכל לשלוח קבצים ותמירי לפי די אף????

• הוסף לסימניות
לי יש פריהנד 11 והוא תומך בעברית, כך שזה לא בטוח יהיה הפתרון.
תעלי את רשימת הפונטים שהוא כותב שחסרים לו. ננסה למצוא אותם.

• הוסף לסימניות
קורל יודע לייבא קבצי פריהנד, במידה ויש לך קורל (וגם אם לא, תוריד גרסת נסיון ל-30 יום רק בשביל הפרוייקט הזה ואח"כ תמחק) תנסה לייבא את הקבצים לקורל ומשם לסגור לPDF.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם. ביקשנו מהדפוס את הקובץ וכנראה שנקבל. מקוים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה