כללי למבינים בתוכנת קורל דרו

• הוסף לסימניות
משום מה לאחרונה, כל קובץ וקטורי פשוט ביותר שוקל לי כמה מגה בייתים במקום קילו בייתים ספורים! קובץ מורכב יותר שוקל המון, וכשאני מבצעת יצוא ל AI מגיע הקובץ למשקל אדיר.
האם ידוע לכם על פתרון לבעיה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בגירסאות האחרונות הקורל שומר אוטומטית גם את פרופיל הצבע.
ניתן לא לצרף את זה (בהגדרת הייצוא > Color < להוריד את הV בEmbed Color Profile),
ותקבלי שוב קבצים במשקל כמה קילובייט.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, העצה הנ"ל אכן מועילה לי מאוד לגבי היצוא.
אך מדוע הקובץ המקורי יוצא כ"כ כבד? אולי גם לזה יש פתרון?

כמו כן מדוע התחילה לי התופעה הזאת רק בימים האחרונים?
אני עובדת בתוכנות כבר זמן רב מאוד, עם משקלי קבצים נמוכים מאוד.

• הוסף לסימניות
אינני מבינה איך וכיצד אך הבעיה נעלמה לה פתאום ב"ה!

• הוסף לסימניות
טוב הבעיה חזרה:(
אבל לפחות כרגע אני יודעת מה גורם לזה.
כשאני מבצעת יצוא לקובץ AI של CS2, עפ"י בקשת מפעל מסוים, אז הכל מתחיל להשתבש.

היות ובפעם הקודמת הבעיה נפתרה בלי שהבנתי כיצד, אולי משהוא יודע מה לעשות?

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות איזה קובץ לבדיקה?

• הוסף לסימניות
מעריכה מאוד את העזרה בנפש חפצה,
אך כיצד אוכל להעלות קובץ קורל? הוא איננו ברשימת הסיומות החוקיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה